Voorzitter Galatasaray: "Toen ik om de VAR-beelden vroeg, kreeg ik ....."


mustafacengiz
Mustafa Cengiz, de voorzitter van Galatasaray heeft onlangs spraakmakende uitspraken gedaan. Hieronder volgt een opsomming van zijn belangrijkste uitspraken.

De voorzitter van Rizespor heeft problemen veroorzaakt en iedereen opgefokt tijdens het duel. De zoon van onze vicevoorzitter heeft klappen gekregen. 
De competitie is bijna afgelopen en Galatasaray wordt de laatste paar dagen heel veel aangevallen. Ze proberen mensen en bepaalde instanties te beïnvloeden. 
Wij zijn niet alleen leider op sportief gebied, maar ook financieel.
In de Turkse beker als in de competitie hebben wij beide bekers bijna binnen.
Toen ik om de VAR-beelden vroeg, kreeg ik 150 dagen straf, onze trainer kreeg 10 wedstrijden schorsing. Ondanks dat is het kampioenschap bijna binnen.
Iedereen probeert Galatasaray tegen te houden om kampioen te worden.
Wij horen hele vreemde interessante dingen. Deze mensen moeten oppassen. Galatasaray speelt nooit vals en laat mensen ook niet vals spelen.
Ik praat nu tegen de instanties die hier verantwoordelijk zijn, ze moeten de wedstrijden die wij nog moeten spelen, niet van tevoren bepalen.
Bij het VAR-systeem zijn er fouten gemaakt, zowel voor als tegen, maar er zijn meer fouten gemaakt tegen Galatasaray als voor.
De voorzitter van Basaksehir gedraagt zich net alsof hij het Turks voetbal leidt. 
De uitspraken van Semih Özsoy (vicevoorzitter Fenerbahçe) raken ook alle kampioenschappen van Fenerbahçe, Trabzonspor en Besiktas.
Niet alleen Fikret Orman, maar ook de rest van de voorzitters moeten heel goed uit hun uitspraken letten.
Op dit moment hebben drie clubs kans om kampioen te worden. Galatasaray, Basaksehir en Besiktas.
Er zijn weinig sportcommentatoren die Galatasaray steunen.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (6) 


+: 11524
-: 0
R: 11725
Level 5
+5

AHahahah echt een grapjas, gelijk slachtoffer rol spelen. Als zijn neus kon groeien door leugens te vertellen was zijn neus zo lang dat het in zijn eigen kont ging.


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Nee, je bent niet bestraft omdat je om de VAR-opnames vroeg, ga de boel niet opfokken idioot. Als je wat 'hoort', moet je ook aangeven wat. Weer lopen ze interessant te doen. Net als Abdurrahim die zogenaamd de VAR-opnames tot zijn beschikking had. Waarom maak je ze dan niet bekend? Cengiz moet eerst zijn excuses aanbieden aan Senol Gunes. Hij insinueerde dat Gunes en huidige TFF-voorzitter Husnu Gureli wat aan het bekokstoven waren, terwijl iedereen wist dat Ali Dürüst ook aanwezig was tijdens die vergadering.

Ook over de sportcommentato ren, waarom zouden ze jou moeten steunen? Waarom zouden ze überhaupt de grote clubs moeten steunen? Zo te zien hebben Cengiz en Albayrak de rollen van Aziz en Mahmut overgenomen, terwijl ik dacht dat Fikret Orman de nieuwe Aziz zou worden. Maar die gedraagt zich alleen zo tegen zijn eigen mensen.+: 169
-: 0
R: 676
Level 4
+1

Kudurun , Aan Gs is niks te wijten , als jullie je bek begin seizoen hadden open getrokken dan had ik je nu gelijk kunnen geven, maar eerst statement maken dat de scheids ook fouten kan maken en vervolgens zelf hard Janke , jullie zijn lachwekkend ga dromen allemaal , Gs is altijd groter geweest dan de rest en dat blijkt weer aan alles , Kudurun


+: 3386
-: 10
R: 9204
Level 5

Winproducts

Jij bent een grote grap

De eerste 10 weken zijn wij in 5 wedstrijden serieus benadeeld, Fiko heeft toen ook openlijk dit bekritiseerd.

Kun jij je een wedstrijd herinneren waarin wij serieus zijn geholpen zoals Gs? Jullie zijn tijdens Fenerderbys genaaid maar hebben weken gehuild om een ingooi, maar als het bij Gs vs Bjk gebeurt dan doen jullie of je neus bloedt..

Het problem is dat Gs het niet gewend is om genaaid te worden, wij wel.. En toen het een keertje bij jullie gebeurde waren jullie in shock.

Jullie praten over Konya en Fenerderby, maar noemen niet de wedsttrijden tegen Antalya, Trabzon etc waar de scheids de tegenstander gewoon kapotmaakte.

Jullie zijn de laatste club die moet klagen bij MHK maar blijkbaar is het jullie weer gelukt om in deze laatste weken de boel te manipuleren.

Normaal zouden jullie nu 3e staan maar Arda Kardesler, Bulent Yildirim en Serkan Cinar hebben anders beslist.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen