Cüneyt Çakir fluit mogelijk Galatasaray vs Medipol Basaksehir


aceneyt
Scheidsrechter Cüneyt Çakir zal zondagavond mogelijk de kampioenswedstrijd tussen Galatasaray en Medipol Basaksehir fluiten. 

De TFF hoopt dat hij de juiste persoon is om de wedstrijd in goede banen te leiden, vooral met het oog op het verwachte 'vuile' spel van beide titanen.

Naast Cuneyt Cakir heeft Bulent Yildirim ook een kans om de derby te fluiten.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (3) 


+: 1213
-: 10
R: 2340
Level 5

Cuneyt wordt hem niet denk ik. Die heeft de laatste tijd extreem veel wedstrijden gehad. Ik denk eerlijk gezegd dat het Halis Ozkahya of Mete Kalkavan wordt jammer genoeg.


+: 169
-: 0
R: 676
Level 4

Het zal Cakir worden denk ik , omdat hij Ervaring heeft als het om topwedstrijden gaat+: 3377
-: 10
R: 9188
Level 5

De minst onbetrouwbare keuze

Kijken welke manipulator de VAR gaat runnen..

Albayrak en co beweerden dat ze Basaksehir kampioen willen maken, zondag zullen we zien of dat idd zo is.

1 ding is zeker, als we de laatste weken bekijken is er maar 1 ploeg die ´ze´ kampioen willen maken en dat is GS. Kijk alleen maar naar het aantal penalty´s die ze gekregen hebben ten opzichte van de anderen Dat is 2 soms wel 3x zo veel.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen