Diagne biedt excuses aan na ruzie met Sinan Gumus


asf
Galatasaray aanvaller Mbaye Diagne biedt excuses aan na ruzie met Sinan Gumus.

Mbaye Diagne heeft middels via Insta zijn excuses aangeboden bij de supporters van Galatasaray, ploegmaten en de trainer.
“Ik ben de laatste persoon die deze club wil schaden. Ik ben deze week niet helemaal begrepen, maar verontschuldig mij in ieder geval voor de onrust die is ontstaan tussen mij en Sinan Gumus”, schrijft de spits van Galatasaray. Omdat ik een penalty had gemist wou ik het goed maken met het nemen van een tweede penalty. Ik kon mijn agressie niet inhouden en reageerde op Sinan Gumus. Dat was heel fout van mij. Hierbij biedt ik excuses aan de supporters, Sinan, mede ploegmaten en mijn trainer.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 11390
-: 0
R: 11572
Level 5
+1

Bied je excuses aan Rizespor, Emek hirsizi takim.


+: 168
-: 0
R: 856
Level 4

Biedt ik?? Waar heb je NL geleerd mod?

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen