Galatasaray is Akbaba tien maanden kwijt door twee breuken in onderbeen


afb
Emre Akbaba is zaterdag in de wedstrijd tussen Rizespor en Galatasaray ernstig geblesseerd geraakt. 

De middenvelder van de “Leeuwen” liep de blessure in de tweede helft op in een duel om de bal met Konyaspor speler. Emre Akbaba werd per brancard van het veld gedragen en volgens clubdokters en media heeft de middenvelder zijn onderbeen gebroken op twee plaatsen(Cruris Tibia en Fibula). Clubdokters bevestigden na de wedstrijd de zware blessure van Emre Akbaba.
Het is duidelijk dat Emre Akbaba minimaal tien maanden uit de roulatie is.
 akbeee
Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+: 5365
-: 0
R: 6596
Level 5
+2

Rizespor Başkanı Hasan Kartal: Dün sert bir açıklama yaptım ama içinde bulunduğumuz şartlar öyle bir açıklama yapmamı gerektirdi. Bizim açıklamalarımız Galatasaray'ı rahatsız ettiyse özür diliyorum. Biz kendi hakkımızın peşinden koşuyoruz. Galatasaray'la bir sorunumuz yok. Olmasını da asla istemem.


+: 169
-: 0
R: 676
Level 4

Insallah cobuk geri doner , Gecmis olsun Akbaba :gs: :klp:+: 3377
-: 10
R: 9188
Level 5

Beter voor hem

Dan hoeft hij 10 maanden lang niet mee te werken in een criminele organisatie


+: 169
-: 0
R: 676
Level 4

Hoop dat die tegen bjk rentree maakt en er 2 scoort , zodat jullie weer kunnen uithuilen bij de tff

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen