Gomis:"Ik geef het eerlijk toe: ik heb toen puur voor het geld gekozen"


agumke
Bafetimbi Gomis speelt nu bijna 1 jaar in de Verenigde Arabische Emiraten. Puur een financiële kwestie, zo geeft de Franse aanvaller eerlijk toe in gesprek met Sporx.

"Ik geef het eerlijk toe: ik heb toen puur voor het geld gekozen. Klaar", zo opent Gomis. "In Turkije moet je je bijna schamen als je voor het geld kiest. Maar ik ben profvoetballer, ik ben bezig met een beroep. Als je zo’n bedrag ziet waarmee je je hele toekomst kunt onderhouden, dan mag je niet weigeren."
Gomis vertrok destijds uit Turkije bij Galatasaray wegens financiele redenen: "Aanvankelijk had ik in Istanbul zoiets van: 'Bekijk het maar. Ik blijf hier tot de laatste cent zitten.' Maar gaandeweg kwam ik erachter dat ik toch voor het geld moest kiezen,” aldus Gomis.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (1) 


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6
+1

In Turkije moet je je dan inderdaad bijna schamen, want de meeste Turkse voetballiefhebb ers hebben nog steeds niet door dat spelers als Gomis, Gomez, enz. voor het geld kiezen als ze in Turkije gaan voetballen. Spelers van een bepaald kaliber komen echt niet voor het mooie weer.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen