Hamit Altıntop keert terug als trainer naar Turkije


altintop
Yeni Malatyaspor heeft onlangs afscheid genomen van trainer Erol Bulut en heeft besloten om tot de zomer verder te gaan met hulptrainer Ali Ravcı. Sporx meldt de Turkse club een principeakkoord heeft bereikt met Hamit Altıntop.
Mocht voorzitter in juni opnieuw gekozen wordt, dan zal Hamit Altıntop de nieuwe trainer van Yeni Malatyaspor worden. Ali Ravcı zal dan weer sportief directeur worden.
De 36-jarige ex-voetballer heeft vroeger oa. gespeeld voor Schalke 04, Bayern München, Real Madrid en Galatasaray.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (3) 


+: 1791
-: 0
R: 4024
Level 5

Hamit Altintop wilde zich ook verkiesbaar stellen, als president van de Turkse voetbalbond.

Voor mij lijkt hij mij wel een geschikte kandidaat, is waarschijnlijk niet partijdig, heeft Europese ervaring en is vrij jong.


+: 5141
-: 0
R: 4268
Level 5
+1

Iedereen blijft dit zeggen alsof dat voorzitterschap een ceremoniële functie is, maar iemand die alleen voetballer is geweest kan niet opeens doodleuk een gehele voetbalbond besturen.

Mensen zeggen dan vaak dat voorgangers ook niet echt competent waren, maar die hadden tenminste de ervaring en papieren die zo een functie absoluut vereist.+: 1791
-: 0
R: 4024
Level 5

Ervaring met wat?
Demirören zijn ervaring is Bjk de afgrond in helpen.

In Turkije is het voorzitterschap een soort van ‘namus meselesi’, ik kan dat moeilijk serieus nemen.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen