Henry Onyekuru: "Galatasaray wil mij houden, maar ....."


onyekuru3
Henry Onyekuru, de sterspeler van Galatasaray heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
"Ik ben een speler van Everton. Ik ben nu gefocust op het kampioenschap. Mijn zaakwaarnemer gaat om tafel met Everton en gaat met hem praten over mijn toekomst. Galatasaray wil mij houden. Dat klopt. Ik ben niet de persoon die het op dit moment voor het zeggen heeft. Ik wil bij een club spelen waar ik kan spelen. Desondanks ben ik een speler van Everton. Ik geniet er wel van dat ik voor Galatasaray mag spelen. De supporters steunen mij heel erg. Wij gaan zien wat er eind dit seizoen gaat gebeuren."
Artikel delen met vrienden:


Reacties (1) 


+: 5735
-: 0
R: 9105
Level 5

IK denk niet dat Everton hem niet kwijt zou willen. Hij doet het helemaal niet zo goed van wat ik heb gezien en wat hebben ze er bij Everton dan aan?

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen