Officieel: Fatih Terim doneert oprotpremie van TFF aan kinderbescherming


fatihterimcocuk
Dr. Rezan Epözdemir, advocaat van trainer Fatih Terim heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
"Tijdens de rechtszaak heeft Fatih Terim ons een opdracht gegeven om de oprotpremie die wij van de Turkse voetbalbond zouden krijgen te doneren aan de kinderbescherming. Om de rechtszaak niet te beïnvloeden, hebben wij hiermee gewacht. Gezien de rechtszaak is afgerond, hebben wij zijn wens alsnog vervuld."
 
Het contract van Fatih Terim werd volgens de rechter onterecht eenzijdig ontbonden. Hierdoor kreeg Fatih Terim alsnog een oprotpremie van 9,324 miljoen TL uitgekeerd van de TFF.
Update: 09-05-2019
Fatih Terim heeft aan zijn woord gehouden en heeft volgens Sporx 5,2 miljoen TL overgemaakt naar de bankrekening van de kinderbescherming. Wat er met het resterend bedrag van 4,124 miljoen TL gaat gebeuren, is niet bekend.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (12) 


+: 1389
-: 10
R: 3057
Level 5

Ik mag deze man totaal niet, maar heb wel respect dat hij dit doet. Als iedereen (die geld kwijt kan) een steentje bijdraagt aan GOEDE doelen, dan wordt de aarde een stuk aangenamer.


+: 3377
-: 10
R: 9188
Level 5
+5

Puur eigenbelang

Als hij zo een held was deed ie dit wel anoniem+: 5053
-: 0
R: 9768
Level 5

Dit is gewoon reclame en meer niet. Er zijn zoveel mensen die doneren.


+: 1389
-: 10
R: 3057
Level 5
+1

Al is het reclame. De kinderen worden ermee geholpen. Zolang er geen politieke belangen zijn, vind ik dit soort 'reclame' wel kunnen. Als Terim in politiek zat, was het een ander verhaal.

Als hij niet aan de media zou laten dat hij dit doet, dan zouden er nog steeds mensen zijn die zouden zeiken over zijn oprotpremie. Door dit te doen, doet hij hun mond dicht.


+: 5053
-: 0
R: 9768
Level 5

Dikkat et dede Terim AKP'li haberin olsun :eek:


+: 1389
-: 10
R: 3057
Level 5
+1

Bill Gates en Azim Premji zijn ook AKP'li. Dunyada bir tek onlar hayir yapar.

Aanhanger zijn van een politieke partij is wat anders dan politicus zijn.+: 5053
-: 0
R: 9768
Level 5

Offf sucuklum offff sacmaladin yine. Bundan sonra senide listemden cikartim. Sen git madida ile dertles.


+: 5053
-: 0
R: 9768
Level 5

Sen zaten carplicagin kadar carpilmisin


+: 1389
-: 10
R: 3057
Level 5
+1

AKP'li hoca cagirdim cini cikarsin diye. Tek cagre AKP'ye oy vermek olduguna soyledi. AKP'yi oy vermeyen cennet kapasi goremez dedi. Hazreti İsmet Yılmaz'da oyle diyor.

Dat wordt dan minder stoken voor mij straks


+: 1365
-: 0
R: 1725
Level 5
+1
38

haha kijk die butthurts Besiktas fans hier onnodig lopen janken.

We hebben jullie droom uit jullie handen afgepakt net zoals vorige jaar, tuurlijk dat jullie hier gaan lopen janken, heerlijk. Sampiyon babaniz CIMBOM

Vervolgens, jullie liepen alleen maar te janken dat hij een oprotpremie kreeg, vervolgens doneert hij deze aan een goede doel en ja hoor, we gaan nu weer janken omdat hij het niet anoniem doet.

Zo te zien heeft Fatih jullie goed gepijnigd de afgelopen jaren, en terecht. Wie zijn jullie, whahaha.+: 224
-: 0
R: 1027
Level 5

De rest gaat hij doneren aan FenerOl :lol:

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen