Younes Belhanda moet Galatasaray 12 miljoen euro opleveren


belhanda
Galatasaray wil in de zomer de biedingen die de Turkse topclub voor Younes Belhanda heeft ontvangen in behandeling gaan nemen.
De Marokkaanse voetballer verdiend op dit moment 3,35 miljoen euro per jaar bij Galatasaray en als hij naar Saoedi-Arabië gaat, kan hij hier het dubbele verdienen. Al-Ittihad zou weer een verregaande interesse hebben om Younes Belhanda los te weken van Galatasaray en zou een bod van 12 miljoen euro hebben uitgebracht. 
 
Younes Belhanda heeft dit seizoen bij Galatasaray 4 goals en 6 assists gemaakt.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+: 5141
-: 0
R: 4268
Level 5
+1

Dat zou perfect zijn. Stel we verkopen ook Diagne voor minimaal 10 miljoen, heb je minimaal 22 miljoen om een elftal mee te bouwen.

Min de 5 die naar Luyindama gaat dan... Daarom zijn transfervrije spelers ook heel belangrijk.


+: 3985
-: 0
R: 8500
Level 5

Plus de 3 miljoen euro aan Kasimpasa als Kampioenschap bonus :end:

Blijft er 14 miljoen euro over... Daarmee kan je wel wat normalitair. Maar gezien de uitgaves van Gala vraag ik me af hoeveel spelers ze gaan halen.+: 1349
-: 0
R: 1584
Level 5

Waar wil je Diagne verkopen? Die gast is een onzichtbare schakel in jullie team. Hij maakt ruimte vrij door verdedigers achter hem aan te laten lopen waardoor andere spelers in scoringpositie komen. Dit is juist wat terim wil. Diagne is niet voor niets topscorer van de competitie.


+: 178
-: 0
R: 883
Level 4

GS kan ook alleen spelers naar de zandbak sturen. Als het niet lukt om ze naar andere landen te verkopen binnen EU dan direct naar Saudi Arabie.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen