Younes Belhanda moet Galatasaray 12 miljoen euro opleveren


belhanda
Galatasaray wil in de zomer de biedingen die de Turkse topclub voor Younes Belhanda heeft ontvangen in behandeling gaan nemen.
De Marokkaanse voetballer verdiend op dit moment 3,35 miljoen euro per jaar bij Galatasaray en als hij naar Saoedi-Arabië gaat, kan hij hier het dubbele verdienen. Al-Ittihad zou weer een verregaande interesse hebben om Younes Belhanda los te weken van Galatasaray en zou een bod van 12 miljoen euro hebben uitgebracht. 
 
Younes Belhanda heeft dit seizoen bij Galatasaray 4 goals en 6 assists gemaakt.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 219
-: 0
R: 1033
Level 5

GS kan ook alleen spelers naar de zandbak sturen. Als het niet lukt om ze naar andere landen te verkopen binnen EU dan direct naar Saudi Arabie.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen