'Galatasaray haalt alles uit de kast om Robben te strikken'


arjur
Arjen Robben kan in de herfst van zijn carrière nog een verrassende transfer gaan maken. Volgens diverse Turkse kranten wil Galatasaray de flankspeler namelijk naar Istanbul halen, komende zomer.

De nationale grootmacht wordt eigenlijk al jarenlang aan Robben gelinkt, maar nu zijn verbintenis bij Bayern München af gaat lopen hebben de Turken vernieuwde hoop op succes, zo meldt het medium.
 
Arjen Robben heeft voor het eerst sinds 27 november van vorig jaar weer gespeeld voor Bayern München. Robben kwam in de competitiewedstrijd tegen Hannover 96 in de 86ste minuut in de ploeg voor Kingsley Coman. Hij stond 158 dagen langs de kant met verschillende blessures.
 
Arjen Robben maakte zaterdagmiddag zijn langverwachte rentree voor Bayern München, maar de vleugelflitser heeft zich nog altijd niet uitgesproken over zijn toekomst.
 
"Ik heb nog geen beslissing genomen over mijn toekomst. Ik heb mijn toekomst een beetje opzijgeschoven de laatste maanden, ik wilde eerst weer helemaal fit worden", zegt hij tegen onder meer TZ. "Ik ben dankbaar dat heel veel clubs zich voor mij hebben gemeld in de afgelopen periode."
 
Robben stelt na de 3-1 zege op Hannover 96 dat hij zijn loopbaan in principe een vervolg wil geven. "Ik vind het nog steeds heerlijk om te voetballen en wil liever nog niet stoppen.
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (7) 


+: 31
-: 0
R: 108
Level 3

Ribéry en robben? Geloof er niks van. Gala München


+: 1380
-: 10
R: 3023
Level 5

Robben is wel een risico geval omdat hij zeer blessure gevoelig is. Ik denk dat de grote clubs die risico niet durven te nemen waardoor GS wel kans maakt om hem te halen+: 1195
-: 10
R: 2241
Level 5

Yandex'e gir, bikini yaz, Robben gelsin


+: 19
-: 0
R: 102
Level 3

Ik ben een voorstander van geld dat naar oude spelers gaat beter in eigen jeugd gestoken kan worden. Als Robben of Ribery zou komen zal die niet minder dan 4 miljoen exc bonussen vragen. Dan heb ik liever dat je dat geld in je toekomst spelers steekt die 5+ jaar mee kan dan in een legende die maar hoogstens 1 a 2 jaar mee kan.


+: 755
-: 20
R: 1613
Level 5

Bu daha futbolmu oynuyor


+: 298
-: 0
R: 883
Level 4

gewoon halen dit soort spelers, komt ten goede voor turkse voetbal. Wie wil er nou geen bejaarden elftal?+: 195
-: 0
R: 927
Level 4

Enige voorwaarde van Robben en Ribery is dat ze een rollator krijgen op kosten van gese

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen