Diagne: "Heb eerder gescoord en ga weer scoren tegen Besiktas"


ajij
In de afgelopen editie waarin Mbaye Diagne onder Kasimpasa speelde tegen Besiktas kwam de Senegalese spits ook tot scoren.
De spits hoopt dat zondag te herhalen in de Turk Telekom tegen Besiktas, hij wil wéér een doelpuntje maken en het liefst meer.
 
In een interview met Sporx zegt hij: "Ik doe mijn best om mijn reputatie hoog te houden. Ik heb eerder gescoord tegen Besiktas. Had een hat-trick gemaakt maar 1 doelpunt werd afgekeurd. Nu staan de fans achter me en dat maakt het makkelijker." 
 
"Het is een grote wedstrijd en daarin wil ik het goed doen. Maar de mindset is niet anders dan voor andere duels, want ik eis altijd het maximale van mezelf. “Diagne sluit af door te stellen dat hij er op zondag minimaal 1 wil maken.
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (7) 


+: 5365
-: 0
R: 6596
Level 5

InsAllah kocum.


+: 231
-: 0
R: 644
Level 4

Dat zei die ook over de derbi tegen fener :lol:+: 18530
-: 0
R: 21360
Level 6
+1

Bakiyim dedim nasil atmis diye, yine bitanesi penaltiymis haisijdbdnwkals d


+: 944
-: 0
R: 1960
Level 5

Ik verwacht een hattrick.


+: 224
-: 0
R: 1027
Level 5

Is er iemand die hem nog serieus neemt?


+: 28
-: 0
R: 184
Level 3

Ha wa nie alırsın+: 740
-: 0
R: 1390
Level 5

Vida eet die Afrikaan op

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen