Scouts Bayern München, Sevilla, Valencia en Monaco aanwezig tijdensTurkse Derby


akurid
Henry Onyekuru kwam in de zomer op huurbasis over van Everton.

De 21-jarige Nigeriaan heeft tot nu toe goede zaken gedaan bij Galatasaray. In 37 wedstrijden heeft Onyekuru 12 goals gemaakt. Toch heeft Galatasaray wel spijt dat ze geen afkoopsom hebben opgenomen in het huurcontract van Henry Onyekuru. 
 
Aan het einde van dit seizoen kan Galatasaray Henry Onyekuru dus niet overnemen. Hiernaast staan Liverpool, Valencia, Bayern München en Olympique Marseille in de wachtrij om Henry Onyekuru maar al te graag over te nemen. Volgens Sporx komen zijn de scouts van Bayern, Sevilla, Valencia en Monaco aanwezig tydens de stadsderby tussen Galatasaray en Besiktas.
 
De Engelse club Everton eist echter 25 miljoen euro voor de 21-jarige vleugelaanvaller.
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 944
-: 0
R: 1959
Level 5

Natuurlijk komen ze voor een GS-speler. Had ook niets anders verwacht.


+: 19
-: 0
R: 102
Level 3

hele goeie speler die zich nog kan ontwikkelen bij de meeste bovengenoemde clubs ,maar ze gaan zien dat deze man niet kan voorzetten.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen