Konstantinos Mitroglou valt geblesseerd uit tijdens training


mitroglou3
Fatih Terim kan Konstantinos Mitroglou hoogstwaarschijnlijk tijdens de derby tegen Besiktas niet inzetten. De Griekse aanvaller raakte vandaag tijdens de training geblesseerd en moest vroegtijdig afhaken. Althans, dat meldt de Turkse topclub via de officiële kanalen. 

"Antrenmanda sol üst adale grubunda ağrı hisseden Konstantinos Mitroglou’nun tedavisine başlandı. Oyuncumuzun son durumu yapılacak tetkiklerin ardından belli olacak."
 
Galatasaray.org
Artikel delen met vrienden:


Reacties (11) 


+: 5141
-: 0
R: 4268
Level 5
+1

Hij zou toch op de tribune zitten. Nu hoeft Terim geen kritiek aan te horen. 12e buitenlander op de bank is 100% Donk of Fernando.


+: 1079
-: 10
R: 2024
Level 5
+1

Dat zou de domste keuze ooit zijn, om hem in de tribune te zetten. Wie ga je erin gooien bij een achterstand? Mugdat? Sinan? Ga je gang.

Ik zou Nagatomo op de tribune zetten. Naar alle waarschijnlijk zullen Linnes en Mariano spelen, hoewel Mariano enorm slecht was, maar soms heeft hij zijn dagje wel, en de kans dat je Nagatomo zal nodig hebben als invaller is echt klein, behalve bij een blessure. Hopen dat het niet gebeurt en anders maar terugvallen op Tasdemir.

Of Fernando kan evengoed op de tribune. Biedt geen meerwaarde, Donk moet starten. De kans dat hij zich blesseert is trouwens bijster klein. Op zijn 33ste nog steeds fit als wat, terwijl Fernando er bijloopt als een zak aardappelen van de Jumbo.+: 5141
-: 0
R: 4268
Level 5
+1

Er moeten 2 buitenlanders op de tribune, één van de backs (Nagatomo dus) zit daar sowieso. Tegen Malatya zat Kostas voor de blessure van Belhanda ook naast Nagatomo op de tribune, Donk zat op de bank.

Voor doelpunten hebben we altijd wel een naam, maar de enige andere echte middenvelder is Selcuk. Helaas.


+: 74
-: 0
R: 363
Level 3
+1

Bizar gewoon Dat gs boven aan staat selectie van gs bestaat 80% uit middenmoter spelers bijvoorbeeld mugdat luyindama Marcao diagne ndiaye Emre tasdemir martin linnes donk en staan ze gewoon boven?


+: 1079
-: 10
R: 2024
Level 5

Nu je het zegt, niet aan gedacht dat er 2 buitenlanders op de tribune moeten. Wat een domme regel ook.

We hebben echt geen invallers die een doelpuntje kunnen meepikken, Sinan is persona non grata, Akbaba is niet fit, en van Mugdat kan ik me niet eens herinneren wanneer hij het laatst scoorde. Terim's plan B wordt dus weer Donk in de spits.


+: 1079
-: 10
R: 2024
Level 5
+2

Yildiz4

Vroeger stonden we bovenin met Olcan, Emre Colak, Yekta, Sabri... Dus zo bizar is dat toch niet?+: 5115
-: 0
R: 6202
Level 5
+1

Middemotors zegt die, Linnes - Marcao - Luyindama - Ndiaye zijn beter dan hele elftal van Fener.

*Marcao laat zich team teminste niet in de steek zoals Serdar Aziz.


+: 2481
-: 10
R: 7609
Level 5

Ne rezillik ne rezillik


+: 74
-: 0
R: 363
Level 3

Martin linnes marcao en luyindama zijn beter dan hele elftal van Fener ? Laat me niet lachen de ene speelde bij degradatie kandidaat zoals Marcao en Andere komt uit Zweedse middenmoter en zij zijn beter dan elftal van Fener?


+: 1079
-: 10
R: 2024
Level 5
+3

Straks ga je nog zeggen dat Sadik Ciftpinar beter is dan Luyindama, en dat je liever Sener ziet dan Linnes :lol:+: 2481
-: 10
R: 7609
Level 5
+1

Sener?

Waar is hij gebleven hahaha

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen