Konstantinos Mitroglou valt geblesseerd uit tijdens training


mitroglou3
Fatih Terim kan Konstantinos Mitroglou hoogstwaarschijnlijk tijdens de derby tegen Besiktas niet inzetten. De Griekse aanvaller raakte vandaag tijdens de training geblesseerd en moest vroegtijdig afhaken. Althans, dat meldt de Turkse topclub via de officiële kanalen. 

"Antrenmanda sol üst adale grubunda ağrı hisseden Konstantinos Mitroglou’nun tedavisine başlandı. Oyuncumuzun son durumu yapılacak tetkiklerin ardından belli olacak."
 
Galatasaray.org
Artikel delen met vrienden:


Reacties (9) 


+: 124
-: 10
R: 487
Level 3

Martin linnes marcao en luyindama zijn beter dan hele elftal van Fener ? Laat me niet lachen de ene speelde bij degradatie kandidaat zoals Marcao en Andere komt uit Zweedse middenmoter en zij zijn beter dan elftal van Fener?


+: 1195
-: 10
R: 2241
Level 5
+3

Straks ga je nog zeggen dat Sadik Ciftpinar beter is dan Luyindama, en dat je liever Sener ziet dan Linnes :lol:+: 3184
-: 10
R: 8761
Level 5
+1

Sener?

Waar is hij gebleven hahaha

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen