“Galatasaray had toen Gomis en Rodrigues, Besiktas heeft nu Burak en Ljajic”


mehmetdemirkol
Mehmet Demirkol, sportcommentator van BeIN Sports heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan over de aanstaande derby tussen Beşiktaş en Galatasaray.
“De thuisclub die een derby speelt,  is altijd 60-70% favoriet. Als je de selectie van Beşiktaş van vorig jaar vergelijkt die tegen Galatasaray heeft gespeeld, is de selectie nu beter. Ok, toen hadden ze Babel en Pepe, maar nu hebben ze Burak Yilmaz en Adem Ljajic. Şenol Güneş had na de derby tegen Fenerbahçe waarbij hij een hoofdwond heeft opgelopen geen zin meer. Galatasaray had toen Gomis en Rodrigues. Ik hoop dat het een mooie wedstrijd zal worden. Belangrijkste is toch wat Başakşehir vrijdag gaat doen tegen Sivasspor. Als iemand aan mij vraagt welke club kampioen gaat worden is dat de club die Burak Yilmaz in zijn selectie heeft.”
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Als een trainer geen zin meer heeft, moet die stoppen. Als je salaris blijft ontvangen, heb ik niks aan je excuusjes, dan moet je gewoon presteren.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen