Sky Sports: "Babel in gesprek met Galatasaray"


absus
Ryan Babel staat voor een terugkeer naar Turkije. Galatasaray hoopt de Oranje-aanvaller in de zomer over te nemen van Premier League-degradant Fulham.

De Oranje-international beschikt over een aflopend contract en gaf vorige week al aan dat zijn zaakwaarnemer ‘meerdere telefoontjes had ontvangen’. De aanvaller staat nu mogelijk voor een terugkeer in de Turkse top, daar hij al in gesprek zou zijn met Galatasaray.
 
Het doorgaans goed geïnformeerde Sky Sports weet woensdag namelijk te melden dat Babel inmiddels de eerste onderhandelingsronde met de huidige nummer twee van de Süper Lig achter de rug heeft.
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (10) 


+: 19
-: 0
R: 102
Level 3

als die een salaris van 1.3 miljoen accepteert vind ik het prima, anders hoeft het niet.


+: 5365
-: 0
R: 6596
Level 5

No thanks en Terim is niet zo dom.+: 44
-: 0
R: 267
Level 3
T32

Geldwolf->almay in


+: 224
-: 0
R: 1027
Level 5

Babel wilt gewoon geld zien, interesseert hem niet waar hij speelt.


+: 748
-: 0
R: 2455
Level 5

Gokhan Tore, Ryan Babel... las gisteren Tolga Zengin... volgens mij is Veli Kavlak ook beschikbaar voor Gala ;).


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Hij zal 1 jaar zijn best doen vanwege het EK en daarna zal die afbouwen, dus als je hem haalt moet je je voor maximaal 2 seizoenen aan hem verbinden.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen