Verrassing in selectie Galatasaray: Marcao ......


gslogo2019
Galatasaray neemt het morgen op tegen Konyaspor. Als de Turkse topclub wint, dan komen ze op gelijke hoogte als Basaksehir. Als ze verliezen, hebben ze evenveel punten als Besiktas. Met nog 4 speelweken te gaan wordt het een spannende wedstrijd. 
Fernando Muslera, Mariano Ferreira, Ahmet Çalık, Selçuk İnan, Younes Belhanda, Sinan Gümüş, İsmail Çipe, Martin Linnes, Ryan Donk, Badou Ndiaye, Ömer Bayram, Emre Akbaba, Henry Onyekuru, Konstantinos Mitroglou, Fernando Reges, Semih Kaya, Christian Luyindama, Emre Taşdemir, Yunus Akgün, Marcao, Yuto Nagatomo, Muğdat Çelik, Sofiane Feghouli, Mbaye Diagne.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 5365
-: 0
R: 6596
Level 5

Luyindama en Donk zou ik er neer zetten en Marcao besparen voor derby.

Hij is teminte niet op vakantie gegaan maar staat bij z’n team.


+: 1213
-: 10
R: 2340
Level 5

Sparen. Donk en Luyindama deden het goed samen, en we moeten geen onnodige risico's nemen.
Belhanda zou ik ook op de bank laten zitten, Selcuk deed het goed tegen Malatya en we kunnen niet riskeren dat Belhanda hier geel pakt.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen