Eerste transfer van Galatasaray: Ryan Babel!


babel
Galatasaray heeft de transfer van Ryan Babel afgerond.
Althans, dat meldt Sporx. Enkele bestuursleden van Galatasaray hebben een akkoord bereikt met de zaakwaarnemer van Ryan Babel in Nederland. Ryan Babel gaat een 3-jarig contract tekenen bij Galatasaray waarbij 10 miljoen euro (inclusief handtekeninggeld) zal ontvangen. 
 
Winnie Haatrecht, zaakwaarnemer van Ryan Babel:
"Babel is op dit moment een speler van Fulham. Wij hebben een aantal biedingen voor hem ontvangen, maar ik ga verder geen details geven. Wij bespreken deze biedingen samen met Babel."
 
Ryan Babel heeft bij Fulham in 13 wedstrijden 4 goals en 4 assists gemaakt.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+: 1863
-: 0
R: 2456
Level 5

Ik ben een tegenstander om 10 miljoen euro neer te leggen voor Babel. Hij heeft zijn tijd gehad en is al oud geworden. Investeer dan in jonge spelers.


+: 19
-: 0
R: 102
Level 3

Als er echt een bedrag van 10 miljoen gemoeid is, dan is dit fucking dom, maar ik ga er van uit dat dit niet waar is :facpal:+: 1209
-: 10
R: 2303
Level 5

Een 3-jarig contract aan een bijna 33-jarige Babel is gekkenwerk. Tegen 1 jaar zeg ik zeker geen nee, hij kan altijd van pas komen, maar om hem 3 jaar te geven, nee bedankt. Dan kan je net zo goed Harry Kewell uit pensioen halen.


+: 1385
-: 10
R: 3030
Level 5

Dat heeft Babel wel eventjes goed geregeld op deze leeftijd.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen