'Damien Comolli in gesprek met zaakwaarnemer Gomis'


agommg
Bafetimbi Gomis staat in de belangstelling van Fenerbahce. De Turken hopen zich op deze manier te verzekeren van een spits, meldt het Turkse Sporx. 

Diverse Turkse kranten melden vandaag dat sportief directeur Damien Comolli van Fenerbahce gisteren een gesprek zou hebben gehad in Istanbul met Mendy(zaakwaarnemer van Gomis). Het gesprek zou positief zijn gelopen. De beide heren gaan binnen enkele dagen weer rond de tafel.
 
Wegen Gomis en Al Hilal scheiden
 
Al Hilal wil in de zomer van Bafetimbi Gomis af. De ploeg uit Saudi Arabie denkt de Fransman voor bijna 3 miljoen euro te kunnen slijten aan Fenerbahce. Met het vertrek van Gomis zou er weer wat ruimte komen op de begroting van Al Hilal. De relatie tussen Gomis en Al Hilal is al een tijdje bekoeld.
 
De 33-jaar Fransman speelt momenteel bij Al Hilal en heeft tot medio 2020 een contract bij Al Hilal. 
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen