'FC Barcelona in gesprek met Basaksehir en Galatasaray om Arda Turan'


aardez
FC Barcelona heeft de onderhandelingen met Medipol Basaksehir over een definitief overname van Arda Turan gestart.
De Catalanen zijn ook in gesprek met Galatasaray om Arda Turan. De aanvaller heeft wel oren naar een terugkeer naar Galatasaray.
 
Arda is een van de spelers in Camp Nou die op de nominatie staat voor een verkoop. De 32-jarige aanvaller heeft nog een contract tot medio 2020 bij Barcelona en in de zomer willen de Catalanen van hem af. Arda mag vertrekken voor ruim 2 miljoen euro naar Basaksehir of Galatasaray. Verkopen is noodzaak bij Barcelona, zeker als de club nieuwe spelers wil binnenhalen.
 
Arda speelde in Turkije eerder voor Galatasaray en heeft in eigen land een rumoerige tijd achter de rug. De honderdvoudig international zette in juni van vorig jaar een punt achter zijn interlandcarrière na een aanvaring met een Turkse journalist tijdens een vliegreis met de nationale ploeg. Arda kreeg 16 wedstrijden na aanvallen van een arbiter en daarnaast schoot hij op een Turkse zanger waarbij nog steeds een rechtszaak tegen loopt.
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen