Blessure Marcao valt reuze mee


marcao
Zeer slecht nieuws voor Galatasaray.
Marcao kon het Turkse bekerduel tegen Yeni Malatyaspor niet afmaken. De centrale verdediger van Galatasaray raakte in de 33 minuut geblesseerd en moest plaatsmaken voor Selcuk Inan. Er gaan berichten rond dat Marcao een liesblessure heeft opgelopen en minimaal 3 weken uit de roulatie zal zijn. Morgen gaat de Braziliaanse voetballer onder de MRI-scanner en dan wordt het duidelijk hoe lang hij precies uit de roulatie zal zijn.  Hierdoor mist Marcao de wedstrijden tegen Konyaspor en Besiktas.
 
Update:
De blessure van Marcao valt reuze mee. Uit een MRI-scan onderzoek is gebleken dat Marcao geen scheur heeft opgelopen, maar een verrekte spier (met bloeding). Waarschijnlijk zal Marcao alleen deze week uit roulatie zijn.
 
"Marcao’nun yapılan MR tetkiklerinin ardından sağ kasık adalesinde orta düzeyde zorlanma ve kanama tespit edildi."
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 3322
-: 10
R: 9046
Level 5

Alsof hij zo onmisbaar is, Donk is een prima vervanger.

Win maar eerst van Konya

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen