“Galatasaray wil het contract met Kostas Mitroglou ontbinden”


mitroglou3
Kostas Mitroglou werd in de winter met veel hoop voor 1,5 jaar gehuurd van Olympique Marseille. De 31-jarige Griekse aanvaller heeft in Turkije in 7 wedstrijden 1 goal en 1 assist gemaakt. Er gaan in de Griekse media berichten rond dat Galatasaray het contract met Kostas Mitroglou wil ontbinden. 
“Als Galatasaray het contract wil ontbinden, dan kunnen ze het contract alleen ontbinden vanwege gezondheidsredenen of zware blessures. Mitroglou is geblesseerd geraakt tijdens de wedstrijd tussen Griekenland en Bosnië en Herzegovina en sindsdien heeft hij zich niet echt kunnen herstellen. Als ze echt zijn contract willen ontbinden, dan kunnen ze alleen deze blessure als redenen gebruiken.”, aldus Alain Anastasakis, een Griekse journalist. 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (1) 


+: 747
-: 0
R: 2450
Level 5

Vizyon beyler!! Wereldtransfer samen met penalty Diagne.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen