'Onyekuru vertrekt mogelijk naar Liverpool, Valencia, Bayern München of Marseille'


aheny
Henry Onyekuru kwam in de zomer op huurbasis over van Everton.

De 21-jarige Nigeriaan heeft tot nu toe goede zaken gedaan bij Galatasaray. In 37 wedstrijden heeft Onyekuru 12 goals gemaakt. Toch heeft Galatasaray wel spijt dat ze geen afkoopsom hebben opgenomen in het huurcontract van Henry Onyekuru. 
 
Aan het einde van dit seizoen kan Galatasaray Henry Onyekuru dus niet overnemen. Hiernaast staan Liverpool, Valencia, Bayern München en Olympique Marseille in de wachtrij om Henry Onyekuru maar al te graag over te nemen.
 
De Engelse club Everton eist echter 25 miljoen euro voor de 21-jarige vleugelaanvaller.
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+: 1180
-: 10
R: 2211
Level 5

Oh ja, Everton gaat hem echt verkopen aan hun grootste rivaal. Wat een grap


+: 164
-: 0
R: 646
Level 4

Al die clubs zijn te hoog gegrepen , hij is snel en heeft af entoe mooie akties maar bij grote wedstrijden laat die weinig tot niks zien , hij kan niks forceren die clubs zijn op dit moment te hoog gegrepen als hij al tekort komt op bepaalde punten in de superlig dan schat ik de kans dat hij het gaat maken in 1 van de competities die interesse hebben niet heel erg groot+: 682
-: 0
R: 2336
Level 5

Waarschijnlijk gaat hij daar heen voor een stedentrip.

Hij is van het niveau Konyapor.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen