"Mensen zetten Jammers in om het VAR-systeem te blokkeren"


ermantoroglu
Erman Toroglu, sportcommentator van Aspor heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
"Er zijn hoogstwaarschijnlijk apparaten die het signaal kunnen blokkeren in het stadion. Als je de frequentie weet, zijn er apparaten waarmee je het signaal heel gemakkelijk kunt blokkeren. Ze zijn heel goedkoop en heel gemakkelijk in gebruik. Je kunt dit vlak voordat er een doelpunt wordt gescoord inschakelen of voor een belangrijke overtreding. Dit soort apparaten kosten 300 dollar in de VS. Als de TFF het onderzoekt, zullen ze zien in welke stadions dit soort apparaten staan. De TFF kan dit niet oplossen. Misschien zijn ze wel op de hoogte. Ze zijn soms op de hoogte van bepaalde dingen."
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen