"Drie punten waren voor ons heel belangrijk"


fatihterim1
Fatih Terim heeft na het competitieduel tussen Galatasaray en Kayserispor de onderstaande uitspraken gedaan.
"Drie punten waren voor ons heel belangrijk. Wij hebben goed gespeeld om te winnen. Na de derby was het niet gemakkelijk voor sommige spelers om zich te concentreren. Toen hebben wij kostbare punten verloren. Het is niet gemakkelijk om 11 tegen 10 te spelen. Daar heb je een ander scenario voor nodig. Wij hebben veel doelkansen gecreëerd. Wij hebben ook doelkansen gegeven. Ik ben verder tevreden."
Artikel delen met vrienden:


Reacties (5) 


+: 5365
-: 0
R: 6597
Level 5

Nu maar wachten op morgen. Fernando man of the match.


+: 3386
-: 10
R: 9204
Level 5

Deze huichelaar die vorige week zijn eigen blunders in de doofpot stopte door alleen over de scheids te ouwehoeren zegt vandaag gewoon niks over de 1000000% rode kaart die Akbaba moest krijgen..

Ey kebabçı İmPARAtor, wie neemt jou nog serieus?+: 5365
-: 0
R: 6597
Level 5

Wie neemt TFF nog serieus? Vorige week wij en deze week Kayserispor maar over het spel van ons is een andere verhaal niet mixen.


+: 3386
-: 10
R: 9204
Level 5

Verschil is dat jullie hele week zaten te huilen terwijl jullie zelf dit seizoen al genoeg dubieuze beslissing voor hebben gehad.. Muslera, Luyindama, hele mac Trabzon etc etc.

De gang naar Mhk gebouw heeft gewerkt


+: 23
-: 0
R: 114
Level 3

@bjk1903papegaa i Aan het aantal reacties en de likes die je ervoor terug krijgt is te zien dat niemand hier jou serieus neemt en dan durf je over Terim te praten :tok: :tok: :tok:

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen