Diagne: "Başakşehir gaat punten verliezen"


diagnegs
Mbaye Diagne, de doelpuntenmachine van Galatasaray heeft na de wedstrijd tegen Kayserispor de onderstaande uitspraken gedaan.
"Ik ben heel gelukkig vandaag. Wij hebben 3 punten gewonnen en we gaan lekker verder in de race om het kampioenschap. Wij hebben nog 5 wedstrijden te gaan. Başakşehir gaat punten verliezen. Ik speel elke wedstrijd beter. Ik doe er alles aan om te scoren. Ik denk dat ik later nog beter zal worden. Belangrijkste is niet dat ik scoor, maar dat wij kampioen worden."
 
Mbaye Diagne heeft dit seizoen 28 doelpunten gemaakt in Turkije.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (5) 


+: 5726
-: 0
R: 9063
Level 5
+1

Zou wat zijn als jij een rode kaart kreeg voor de winterstop of Emre Akbaba vandaag.


+: 11516
-: 0
R: 11710
Level 5
+2

Als je omgekochte scheidsrechters hebt waarom niet? Ik herinner onze laatste penalty niet eens.+: 5041
-: 0
R: 9708
Level 5
+3

Ja jullie gaan inderdaad geen punten verliezen. En weet je waarom? Omdat de scheidsrechter altijd een gese shirtje aan heeft.


+: 299
-: 0
R: 892
Level 4

Hij had erbij moeten zeggen, ik probeer elke wedstrijd een penalty te lokken om vervolgens daaruit te scoren.


+: 43
-: 0
R: 250
Level 3
T32

Ideale eindstand super lig: gs 1e bjk 2e ibb of trabzon 3 en 4e. Ibb 5ince olsaydi, dan helemaal goed. Al was antalyaspor straks 4e, zelfs dat is nog beter als ibb in europa. Maarja dat is nu niet meer mogenlijk. Realiteit: Ibb of gs 1/2e bjk 3e en trabzon 4e.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen