Erman Toroğlu: "Dit is echt schandalig. Emre Akbaba moest een rode kaart krijgen"


rodekaart
Erman Toroğlu, de geliefde sportcommentator van Aspor heeft na de wedstrijd tussen Galatasaray en Kayserispor de onderstaande uitspraken gedaan.
"Dit is echt schandalig. De scheidsrechter had een rode kaart moeten geven aan Emre Akbaba. Hij heeft zijn voet omhooggetild en ging maar door. Hij kwam met de onderkant van zijn voet tegen zijn keel aan. Hij kon zijn tegenstander doodmaken. Ik kon het niet geloven." 
 
Emre Akbaba kreeg in de 19e minuut na zijn overtreding een gele kaart. 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (7) 


+: 5726
-: 0
R: 9068
Level 5

Dit is toch weer vergeten morgen, het is geen Fenerbahce.

Bunlari da koysana twitter'e GS


+: 11516
-: 0
R: 11710
Level 5
+2

Weetje waar ik me aan erger? Dat geen 1 Kayseri speler ging klagen omdat het geen Fener is. Als een Fener speler dit deed zou zelfs de dug out van Kayseri komen. Kort gezegd Satallietclubje .+: 3327
-: 10
R: 9056
Level 5
+2

Nou zijn ze nergens te bekennen hoor die huilebalken

Dit is Muslera 2.0

Akbaba solliciteert voor IS met deze poging tot onthoofding.

Hani VAR?


+: 1
-: 0
R: 1
Nieuw
+1

Wat zeg jij allemaal a turk. wat vergelijk je voetbal spelers met IS Islamitische Staat. oke, hij heeft het verneukt maar dan hoef je hem niet te vergelijken met DAESH


+: 43
-: 0
R: 251
Level 3
T32

Dedigin gibi is maar een vergelijking.


+: 1385
-: 10
R: 3030
Level 5

Het gehuil van vorige week heeft dus wel geholpen.+: 23
-: 0
R: 112
Level 3

Kudurun laaaannn

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen