Babel eist 2 miljoen euro tekengeld van Galatasaray


abby
Het Turkse Sporx bevestigt vandaag de geluiden vanuit Engeland dat er nog een groot verschil zit tussen vraag en aanbod voor een terugkeer van Ryan Babel naar Turkije. Galatasaray heeft de transfervrije Besiktas aanvaller een eerste aanbod gedaan.

Galatasaray zou Babel een salaris van om en nabij de vijf miljoen euro hebben geboden voor twee jaar, maar de Nederlandse spits wil naar verluidt óók tekengeld. Waarschijnlijk aangemoedigd door zijn zaakwaarnemer lijkt Babel op die manier te willen profiteren van zijn transfervrije status.
 
Een akkoord lijkt er voorlopig dan ook niet te komen, aangezien Galatasaray ook niet te diep in de buidel wil tasten voor de spits. Mocht kamp-Babel de eis van een riante som tekengeld laten vallen, dan lijkt een akkoord heel wat realistischer.
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen