'Mitroglou denkt aan vertrek bij Galatasaray'


amtlol
Konstantinos Mitroglou is niet tevreden met zijn rol bij Galatasaray en denkt aan vertrekken. De 31-jarige spitskrijgt weinig speelminuten en raakt daardoor ook buiten beeld bij het nationale elftal van Griekenland.

Nu bij Galatasaray de titel weer voor het grijpen ligt, roteert trainer Terim steeds minder. Kostas kwam in 2019 tot slechts zeven wedstrijden en speelde met 1 doelpunt, 1 assist. De Griek begon 3 keer in de basis bij Galatasaray. 
 
Kostas ligt nog tot medio 2020 vast, maar denkt wel na over een mogelijk vertrek bij Galatasaray. "Ik moet kijken wat het beste voor me is. Ik wil meer spelen, wellicht kan dat bij een andere club" zegt de spits tegen Fatih Terim. "Ik werk hard, maar ik mag niet spelen."
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+: 3985
-: 0
R: 8500
Level 5

Gaat dus ook niet gebeuren. Iş adami gibi para kazaniyor.


+: 5204
-: 0
R: 4323
Level 5
+1

Onzin hij zet niet zomaar een handtekening, is vast wel verteld over zijn rol. Geruchten waren juist dat hij per se die extra jaar wou.+: 18286
-: 0
R: 20919
Level 6
+1

Zijn rol is bekend, maar dat moet dan achter een spits zijn die beter is. Cagne is alles behalve beter dan Mitroglou. Dat is dus wat Mitroglou niet kan verdragen.


+: 5117
-: 0
R: 6210
Level 5

Cagne en Mitroglou zijn zelfde type spitsen dus wat verwacht hij dat we met 2 spitsen gaan spelen? Hij is een invaller is wel bekend.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen