Officieel: Galatasaray stapt naar FIFA inzake transfersom Gomis


gomis
Galatasaray heeft een officiële klacht bij de FIFA ingediend tegen Al Hilal.
Althans, dat meldt Hürriyet. De Turken willen dat de Arabische club de transfersom van Gomis volledig afbetaald. Een woordvoerder van de voetbalbond bevestigt de klacht te hebben ontvangen. "We bestuderen de zaak en kunnen op dit moment geen verdere toelichting geven", aldus de woordvoerder. 
 
Al Hilal zou voor 1 maart het laatste deel van de transfersom van zes miljoen euro overmaken, maar daar heeft Al Hilal van afgezien. Al Hilal is Galatasaray nog twee miljoen euro transfersom schuldig. Galatasaray had Al Hilal tot 10 april 2019 de tijd gegeven om het bedrag alsnog over te maken, maar dat hebben ze niet gedaan.
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen