'Zaakwaarnemer Diagne bevestigt aanbiedingen'


asise
De voorbije dagen werd Diagne alweer aan enkele buitenlandse clubs gelinkt en Sporx gooit nu nog wat olie op het vuur. 

Volgens hen heeft Claudio Druetta, de makelaar van Diagne, bevestigd dat de topscorer van de Super Lig twee aanbiedingen op zak heeft.
 
Zowel een club uit China en Saudi Arabie zouden Diagne al een bod gedaan hebben. Druetta zou het bestuur van Galatasaray daar ook van op de hoogte gebracht hebben. Bij Galatasaray zijn ze niet blij met de prestaties van Diagne. Er is een grote kans dat Terim Diagne op de transferlijst laat zetten in de zomer.
 
“Het klopt dat de prestaties van Diagne tegenvallen bij Galatasaray. We wachten momenteel de aankomende wedstrijden af en gaan zien hoe hij presteert. Als hij goed presteert is er een grote kans dat hij blijft en anders verkast hij naar China of Saudi Arabie. Diagne heeft eerder daar al gespeeld en kent het maar te goed daar. Wij hebben twee aanbiedingen op zak,”aldus Druetta.
 




Artikel delen met vrienden:


Reacties (9) 


+: 136
-: 10
R: 531
Level 4

Waar was deze amateur tegen Fener met zn grote praatjes als ik heb al eerder gecoord blabla.zelfs tegen 10 man van fener kan die er niet veel van, en nu is die opeens stil.


+: 593
-: 0
R: 1213
Level 5

60 miljoen euro



+: 10
-: 10
R: 81
Level 2

@Vattier het was 4.500.000+720.0 00 snotneusje en denk je is fifa careermode met je 15-25 voor diagne max 8.000.000/10.00 0.000


+: 220
-: 0
R: 1017
Level 5

Diagne beş para etmez

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen