“Ik heb naar mijn moeder geluisterd en daarna heb ik PSG afgewezen”


onyekuru
Henry Onyekuru, de sterspeler van Galatasaray heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan tegenover BBC.
“Ik was al door de medische keuring van Paris Saint-Germain en daarna hebben wij gewacht op de officiële melding. Op dat moment heb ik met mijn vrienden gesproken of PSG eigenlijk wel een goede keuze was. Ik heb ook met mijn moeder gesproken. Zij zei dat ik een jonge speler was en dat ik mij beter kon ontwikkelen door veel te spelen. Ik heb naar mijn moeder geluisterd en daarna heb ik PSG afgewezen. Ik heb het contract beëindigd. Ik zei tegen mijn manager dat ik niet meer naar PSG wou gaan. Mijn moeder heeft een grote rol gespeeld in mijn besluit. Vroeger droomde ik heel vaak om in de Premier League te spelen. Ik keek altijd naar de wedstrijden van Arsenal en Thierry Henry. Ik wou vroeger net als hem worden. Ik kijk soms nog naar de videobeelden van Thierry Henry. Ik heb nog steeds geen werkvergunning in Engeland. Daarom ben ik ook verhuurd door Everton. Wanneer ik een werkvergunning krijg, zal mijn droom uitkomen.”
 
De 21-jarige vleugelspeler van Galatasaray werd in 2017 voor 7 miljoen euro overgenomen door Everton (van Eupen). Dit seizoen heeft Henry Onyekuru in 26 wedstrijden 12 goals en 3 assists gemaakt in Turkije.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 43
-: 0
R: 251
Level 3
T32

Iyi yapmis. Annenin lafini dinle.
Off: wat een geweldige eerste 11min city-tottenham. 2-2 stand.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen