“Als de kampioen van de afgelopen 4 jaar bekend is, waarom is Galatasaray .....”


gokselgumusdag
Göksel Gümüşdağ, de voorzitter van Başakşehir heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
“Er zijn twee derby’s gespeeld en de race om het kampioenschap is nu nog spannender geworden. Besiktas is dichtbij om de Champions League te halen. Ik praat over de rechten van mijn club. Iedereen moet het Turks voetbal steunen. We kunnen zomaar alles zeggen wat in ons hoofd gaat. Dat scheidsrechters ook bij ons fouten maken, komt ook voor. Ze (Galatasaray) hebben een video van 7,5 minuten gemaakt, normaal gesproken kunnen ze niet eens verder dan 1 minuut komen. Als wij een video maken, zal dit 9 minuten lang zijn, Besiktas 10 minuten en Fenerbahçe 8 minuten. Başakşehir maakt op dit moment de grootste kans om kampioen te worden. Hiernaast hebben wij een aangifte gedaan tegen Abdurrahim Albayrak. Hij zei: ‘Wij hebben de beelden in handen, het is bekend wie kampioen zal worden.’ Wij pikken dit echt niet. Hoe hebben zijn bewijsmateriaal gekregen? De politie heeft dit niet eens. Hoe kan een bestuurslid wel bemachtigen? Zonder bewijsmateriaal kun je dit soort uitspraken niet doen. Als een bestuurslid van Galatasaray zoiets in handen heeft, dan moet hij dat publiceren. Anders moet hij openlijk zijn excuses aanbieden aan Başakşehir. Het tijdperk dat men toneel speelt voor de supporters is afgelopen. Als het kampioen van de afgelopen 4 jaar bekend is, waarom is Galatasaray dan het afgelopen seizoen kampioen geworden? Dit is onacceptabel.”
Artikel delen met vrienden:


Reacties (7) 


+: 3281
-: 0
R: 5219
Level 5

Na die eerste positie in dat filmpje keek ik niet meer. Kijk hoe rodrigues over zijn eigen benen struikelde. Hij wilt gewoon vallen en de scheids heeft dat gezien. Eigenlijk had rodrigues daar geel moeten krijgen.


+: 220
-: 0
R: 1017
Level 5

Albayrak istifa+: 5726
-: 0
R: 9068
Level 5
+1

Slowmo beelden dat Rodrigues door zijn eigen benen valt, en dat zet je erin. lmfao


+: 244
-: 0
R: 1109
Level 5

Vay be, ama alamislar bunlarda. Maken ze compilatie video van alle zogenaamde fouls. Tering tam bir gicik takimmis.
Oke, het kan zo zijn dat je hier en daar onterechte kaarten of penalties tegen krijgt maar je moet toch wel zelf door hebben dat GS ook niet zo denderend speelt dit jaar. GS heeft vorige jaar volgens BEIN SPORTS 12 OFFSIDE goals gescoord. Maar dat gaan ze natuurlijk niet toegeven.


+: 3327
-: 10
R: 9056
Level 5
+1

Deze man heeft gelijk

Alyarrak is te ver gegaan. Gs laat zich hier heel erg kennen..


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Ja, daar kan je als GS zijnde geen antwoord op geven. Als ze zo graag willen dat Basaksehir kampioen wordt, waarom zijn ze de afgelopen 2 seizoenen dan 2e en 3e geëindigd? En als ze dit seizoen op miraculeuze wijze de kampioenschap weggeven aan GS en volgend seizoen zitten ze weer in de race, zullen we waarschijnlijk weer hetzelfde horen: ze willen Basaksehir kampioen maken. Wie is 'ze'? Is dat de 'they' waar DJ Khaled het altijd over heeft?

Albayrak zegt dat ze de VAR-opnames hebben van een wedstrijd die 5 maanden geleden is gespeeld. Één, waarom heb je er dan zo lang mee gewacht om dat bekend te maken? En twee, hoe komt een clubbestuurder aan die beelden? Gümüsdag stelt hier hele logische vragen, kijken of de media daar ook de ballen voor heeft.+: 11516
-: 0
R: 11710
Level 5
+1

Bona, Dit noem je '' algi operasyon'' zit in het bloed van deze Fransiz suriyler. Als ze in race gaan met een team proberen ze hun zwart te maken en uiteindelijk worden ze kampioen door hun Feto praktijkjes.

Allah buyuktur, insAllah Basaksehir sampiyon olur, hakettiler

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen