Mitroglou in de spits bij Galatasaray, Diagne op de bank


amtu
Galatasaray start zaterdagavond met Kostas Mitroglou in de spits tegen Kayserispor. Zijn basisplaats gaat ten koste van Mbaye Diagne, die op de bank begint.

In de uitwedstrijd tegen Fenerbahce van vorige week koos trainer Fatih Terim nog voor Diagne in de spits. Maar Terim zou totaal niet tevreden zijn met de prestaties van Diagne en de media verwacht ook dat Terim met Kostas gaat beginnen.
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (3) 


+: 8
-: 0
R: 85
Level 2

Afgelopen vrijdag was volgens mij zijn beste pot voor Cimbom. Als hij net zoveel energie erin steekt als tegen FB dan zie ik hem as zaterdag gemakkelijk 2 doelpunten maken..


+: 3062
-: 10
R: 8525
Level 5

Sonunda Terim de bikti+: 168
-: 0
R: 854
Level 4

Griek met de baard is geen haar beter

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen