Overbelaste hamstring houdt Feghouli en Semih aan de kant


afepsz
Galatasaray spelers Semih Kaya en Sofiane Feghouli hebben de training van Galatasaray overgeslagen.
De beide spelers hebben zondag een lichte hamstringblessure opgelopen in een duel met Fenerbahce(1-1). Bij beide spelers is er een verrekking en bloedingen geconstateerd.
 
Galatasaray'da Feghouli'nin sol alt arka adalesinde, Semih Kaya'nın ise sol üst arka adalesinde kanama tespit edildi.
 
İşte Galatasaray'dan yapılan açıklama:
 
"Semih Kaya’nın Fenerbahçe maçı sonrası yapılan tetkiklerinde sol üst arka adale grubunda orta derece zorlanma ve kanama tespit edildi.
 
Sofiane Feghouli’nin Fenerbahçe maçı sonrası yapılan tetkiklerinde sol alt arka adale grubunda orta derece zorlanma ve kanama tespit edildi."
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 1178
-: 10
R: 2210
Level 5

Dit is duidelijk door verkeerde trainingen. Hoeveel spelers hebben we nu al gehad dit seizoen die zich blesseerden aan de hamstring? Kan ze niet meer tellen op 1 hand


+: 19
-: 0
R: 99
Level 2

misschien een idee om Recep Gul nu eens een kans te geven om te shinen. Die jongen doet het prima in de U21, ik denk dat hij wel een kans heeft verdiend.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen