Het leven is hard: 'Van Ferrari en Lamborghini Aventador naar Volkswagen Polo'


asabre
Na een carrière bij onder Galatasaray en Goztepe, dook Sabri Sarioglu het zakenleven in. 

Hij wilde de wereld veroveren met zonnebrillen en zette met twee partners een bedrijf op. Sabri rekende op een miljoenenomzet, maar mensen hadden geen 500/750 euro over voor de zonnebrillen. In december afgelopen jaar werd zijn bedrijf failliet verklaard. De Turkse media meldt nu dat Sabri in financiele problemen zit en onlangs een Volkswagen Polo van 2018 heeft gekocht. Eerder was de back van Galatasaray te zien in auto’s als Lamborghini, Ferrari, Bentley, Mercedes en Range Rover. Hij kocht twee jaar terug nog een Lambo Aventador voor zijn vrouw ten waarde van 2,7 miljoen TL.
 
Hieronder is Sabri in een Polo te zien met een vriend en zijn vrouw
 apolos
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (15) 


+: 1366
-: 10
R: 3006
Level 5

Wie had dat gedacht? Van een Lamborghini Diabolo naar een Volkswagen Polo.

Akil var mantik var. Dior, Versace, Bvlgari, Gucci, Tom Ford, Fendi vesaire varken adam niye kimsenin tanimadigi gozluk markasina 500/750 avro versin?


+: 35
-: 0
R: 116
Level 3

Zijn fout was dat hij het geen Sabricci heeft genoemd.

Anders was hij binnen.+: 8
-: 0
R: 85
Level 2
+1

Hem gun ik het dan ook juist net niet om in de problemen te zitten..
In sha Allah is er niets bijzonders aan de hand.


+: 34
-: 0
R: 69
Level 2
+2

Best wel netjes om grappen te maken om de financiele achteruitgang van iemand terwijl deze site vol zit met straatratten die dromen over een rijke leven met zulke auto´s... Hoe zwak moet je als persoon zijn dan?


+: 1366
-: 10
R: 3006
Level 5

Ik maakte een grap omdat ik zijn zakelijke keuze bekritiseer. Het is ook niet zo dat hij geen brood meer kan kopen. Ben ik dan zwak? Maakt dat mij een straatrat? Jij je zin. Je krijgt een duimpje van me


+: 34
-: 0
R: 69
Level 2

Het was meer gericht op het artikel zelf, niet op jouw. Wat jij zegt klopt ook, niet een slimme zet van hem. Je kunt er ook grappen over maken, geen probleem. Ik was meer gericht op mensen die genieten van zijn situatie. Maar dat jij je voelt aangesproken zegt ook wat+: 1366
-: 10
R: 3006
Level 5

ik voelde me aangesproken omdat ik op dat moment 1 van de 2 personen was die een grap had gemaakt. Je had het over straatratten (meervoud)...

Dat ik me aangesproken voel, zegt ook iets zeg je. Wat zegt het precies volgens jou?


+: 34
-: 0
R: 69
Level 2

Nog een keer dan: ´Het was meer gericht op het artikel zelf, niet op jouw´. Dus een artikel plaatsen waarbij er wordt gegrapt IN HET ARTIKEL ZELF vind ij niet netjes omdat de site vol zit met mensen die alleen materiaal kunnen genieten en hopen ooit rijk te zijn speciaal om op te scheppen met alle materiale zooi die ze hebben, a.k.a. 'straatrat'. Dat jij je voelt aangesproken betekent ´precies volgens mij´ dat ergens achter je grap (wat je mag maken) een kern van waarheid in zit. Dat je ergens diep van binnen geniet van zijn achteruitgang. Als dat niet zo is, dan voelde je je ook niet aangesproken door wat ik zei. Of je snapt niet wat ik zei, dan hoef je geen straatrat te zijn, maar dan kun je juist niet begrijpend lezen :)


+: 1366
-: 10
R: 3006
Level 5

Guzel kardesim. Ik gaf in mijn vorige comment de reden aan waarom ik me aangesproken voelde (niet omdat ik geniet van zijn achteruitgang), maar zo te zien heb je het niet begrepen. Misschien nog een keer of meerdere keren lezen zodat het kwartje misschien valt.

Besef wel dat jouw aannames/conclu sies niet per se de waarheid hoeven te zijn!


+: 34
-: 0
R: 69
Level 2

Ik zei ook dat het niet op jouw gericht was en dat je je niet per se aangesproken hoefde te voelen door mijn aannames. Misschien heb ik het niet goed kunnen vertellen, maar dan zeg ik dat nu gewoon. Het was niet gericht op jouw en ik deed ook geen aannames over jouw. Er is dus geen haat van mij naar jou toe, of aannames over jouw.+: 3077
-: 10
R: 8548
Level 5
+3

:facpal:

Mensen die Sabri uitlachen hebben zelf nooit zo een Lambo van dichtbij gezien. Toch knap met zijn beperkte kwaliteiten. Yabanci kurali degissin len a m k


+: 5318
-: 0
R: 6460
Level 5

OFF: Başakşehir kulübü, Çaykur Rizespor maçı için Fenerbahçe logolu pasolig sahiplerinin bilet alabileceğini açıkladı.


+: 1573
-: 0
R: 3453
Level 5

Hopelijk investeren een aantal spelers bij FB, worden ze later failliet verklaard en belanden ze op straat, want de lijst is lang met nietsnutten die geen cent moeten krijgen gelet op hun inzet, prestaties en dergelijke meer.


+: 8
-: 0
R: 85
Level 2

Ik kan mij nog wel een Gregory van der Wiel herinneren. Die kwam destijds toch ook aardig in de problemen door een Turkse oplichter?


+: 41
-: 0
R: 225
Level 3
T32

Sukur edecen al heb je 'maar' een 2018 polo.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen