Voorzitter Başakşehir start rechtszaak na uitspraken vicevoorzitter Galatasaray


gokselgumusdag
Göksel Gümüşdağ, de voorzitter van Başakşehir heeft zojuist gereageerd op de uitspraken van Abdurrahim Albayrak en Fatih Terim.
"Een bestuurslid van onze tegenstander heeft een aantal uitspraken gedaan. Ik heb het met een open mond bekeken. Wij hebben met dezelfde tegenstander gespeeld en toen viel het VAR-systeem uit en ons doelpunt werd onterecht afgekeurd. Wij hebben toen 2 punten verloren, maar we hebben nooit gezegd dat dat georganiseerd was. Voetbal wordt op het veld gespeeld, ik hou er niet van om mij bezig te houden met dit soort dingen. Wij hebben de minste tegendoelpunten ontvangen, wij hebben de meeste zeges behaald in de competitie. Ik snap niet hoe ze zoiets kunnen zeggen. Ondanks dat wij het meest hebben geleden met het VAR-systeem, ben ik nog een voorstander van het systeem. Een bestuurslid zegt dat ze de beelden van het VAR-systeem in handen hebben. Alleen TFF mag dat in handen hebben en niemand anders. Wij gaan een klacht indienen bij de TFF. Waarschijnlijk zijn de beelden onrechtmatig verkregen. Daarom hebben wij ook een aangifte gedaan. Als iemand van de TFF deze beelden heeft vrijgegeven, dan moet de TFF een aangifte doen en een onderzoek starten."
Artikel delen met vrienden:


Reacties (15) 


+: 5361
-: 0
R: 6583
Level 5
+1

Heerlijk dit heerlijk. #Hedef1


+: 11516
-: 0
R: 11710
Level 5

Bizim Baskan bizi sahip cikamiyor Goksel cikiyor. Rezil yonetim+: 5361
-: 0
R: 6583
Level 5

Aziz Yildirim adamin dibisin bu mali koc neymis boyle.


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6
+2

Inderdaad, hoe komt Abdürrahim aan die beelden? Bizim baskanda hala sessiz kalsin aq, hij zit nu waarschijnlijk zijn vakantie te plannen. Mykonos'u gördüler zaten, bu senede bi Ibiza yapsin baskanimiz.


+: 5361
-: 0
R: 6583
Level 5

Maralar merde FIKO?!


+: 11516
-: 0
R: 11710
Level 5

Birak Fikoyu, ze beschuldigen ons en onze voorzitter blijft stil???+: 5361
-: 0
R: 6583
Level 5

+: 3327
-: 10
R: 9066
Level 5
+1

Terecht

Die tandloze Albayrak gaat te ver. Alsof Gs de enige ploeg is die genaaid werd. Basaksehir werd door dezelfde Palabiyik 2 pt ontnomen in Kadiköy toen een zuivere goal werd afgekeurd voor buitenspel vlak voor tijd en de VAR het niet deed..


+: 1890
-: 0
R: 4169
Level 5
+2

Adamsin Göksel Gümüsdag! Die uitspraken van Alyarrak slaan nergens op, gecen sezon Alanya maci’ni unuttu yalakali p*zevenk.


+: 220
-: 0
R: 1018
Level 5
+1

Albayrak is de grootste calimero in het betaald voetbal

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen