'Galatasaray wil Diagne verhuren aan andere club'


affi
Galatasaray-trainer Fatih Terim bekijkt de mogelijkheden om Mbaye DIagne te verhuren aan een andere club.

Volgens de trainer van Galatasaray is het niet ondenkbaar dat Diagne tijdelijk de overstap maakt naar een andere club in de zomer. De Senegalese spits was volgens de meeste fans heel matig tegen Fenerbahce. De meerderheid van Galatasaray denkt dat Diagne niet het nummer 1 spits is die Terim zocht. Bij een andere club zou hij weer op niveau kunnen komen want hij komt tekort volgens de trainer. 
 
Er is een grote kans dat Diagne wordt verhuurd en Galatasaray in de zomer voor een andere spits gaat.
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (15) 


+: 1210
-: 10
R: 2313
Level 5

Wat is het nut van hem te verhuren? Galatasaray kennende gaan ze dan ook nog eens de helft van zijn salaris betalen ofzo. Verkoop die lapzwans gewoon nu we er nog iets voor kunnen vangen.


+: 136
-: 10
R: 532
Level 4

Diagne super matige speler, voor niks betaald aan diagne die alleen maar penaltys schiet en verder niks heeft , daar heb je belhanda ook wel nodig waar die penaltys schiet. Daarvoor hoef je niet 10 miljoen neer te leggen. Voor een Super matige speler als diagne. Nu heeft gs spijt dat ze zijn bedonderd.+: 5361
-: 0
R: 6583
Level 5

Slimani ook maar Diagne blijft scoren en Slimani zit weg te rotten en geld te pakken.


+: 18524
-: 0
R: 21314
Level 6

Diagne blijft niet scoren, althans niet zoals het moet. Als je hem alle penalty’s laat nemen, ja, dan wel. Maar buiten penalty’s heeft hij maar 2 doelpunten, waarvan 1 perongeluk aq. Het is een super slechte aankoop. Hij moet echt wat doen wil die het goed maken in de komende weken, maar ik zie het niet zitten met die gast. Gevalletje Faknerr Laf


+: 136
-: 10
R: 532
Level 4

Onze Slimani heeft bij grotere clubs gespeelt en hij is er niet meer volgend jaar domme oen en diagne heeft niet bij hogere niveau gespeelt sukkel, a.b.u vergelijk niet met diagne onze kapotte slimani speelt nog altijd beter dan hem, gs haalt alleen maar spelers uit de middenmoot.diag ne doet alleen goed bij de middenmoters bij topclub verwacht je meer.het is duidelijk dat gs spijt heeft om 10 miljoen Neer te leggen voor deze amateur, kasimpasa heeft gs gewoon opgelicht.maar dit is karma voor gs want gs pakt iedere keer belangerijke spelers af van de middenmoters.di e ze nodig hebben, Fener wou hem ook hebben maar gelukkig is Fener niet dom genoeg om 10 miljoen neer te leggen voor deze amateur.


+: 3327
-: 10
R: 9066
Level 5

En jongens, had ik gelijk? Ik kan mezelf een compliment maken maar je hoeft geen genius te zijn om te zien dat deze slungel niet kan voetballen..

En sommigen mij maar aanvallen en zeggen dat ik jaloers ben :lol:

Deze amateur heeft jullie in totaal 25 miljoen gekost, die gaat nergens heen. Die blijft lekker zn geld incasseren+: 136
-: 10
R: 532
Level 4

Zelfs tegen 10 man was die nergens.


+: 220
-: 0
R: 1018
Level 5

Diagne gaat de monden snoeren len


+: 717
-: 0
R: 2410
Level 5

No penalty no party... Hebben ze bonnetje nog?

Zelfs Chinezen hebben max 1.9 miljoen betaald, maar Gala betaald even 10 miljoen euro voor hem. 65 miljoen Turkse lira's!


+: 8
-: 0
R: 85
Level 2

Als ik eerlijk ben:
Diagne is aardig dramatisch begonnen bij Cimbom, maar ik vond hem tegen FB oprecht niet slecht spelen hoor?

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen