“Als ze een bepaalde club kampioen willen maken, dan ….”


albayrak
Abdurrahim Albayrak, vicevoorzitter van Galatasaray heeft na de derby tegen Fenerbahçe de onderstaande uitspraken gedaan.
“De overtreding tegen Martin Linnes is 100% een rode kaart. Dit zeggen miljoenen mensen. Voor het doelpunt van Fenerbahçe is er een overtreding gemaakt tegen Feghouli. Vreemd genoeg wordt er geen overtreding gegeven. De scheidsrechter praat met de VAR scheidsrechter, maar toch gebeurt er niets. Ik vind het jammer voor al onze inspanningen. Wij hebben vanwege onze respect altijd ons stilgehouden. Tijdens die positie wil de scheidsrechter eerst een rode kaart trekken, daarna geeft hij toch een gele kaart. Daarna praat hij met de VAR en geeft alsnog rood. Hoe moeten wij nu verder? Als ze een bepaalde club kampioen willen maken, dan moeten ze dat openlijk bekendmaken. Dan hoeven wij ook niet ons best te doen om kampioen te worden.”
Artikel delen met vrienden:


Reacties (9) 


+: 41
-: 0
R: 225
Level 3
+1
T32

Ach hou toch op man. Hoeveel rode kaarten heb je nodig om te winnen.


+: 5318
-: 0
R: 6460
Level 5

Hoeveel overtredingen wil je hebben om objectief te blijven?+: 41
-: 0
R: 225
Level 3
+1
T32

HAK rood. al sana objectief.


+: 5318
-: 0
R: 6460
Level 5

Is dat enige?


+: 1366
-: 10
R: 3006
Level 5

Onu bunu birakinda, bu papaz buyusu nasil cozulur ona bakmak lazim.


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6
+5

'Wij hebben ons altijd stilgehouden'.
:lol: :lol: :lol: :lol:

Bir tac icin aylarca agladiniz aq. En als ze clubs kampioen 'maken', hebben ze jullie dus vorig seizoen kampioen 'gemaakt'? Abdurrahim zei dat hij informatie had, die hij bekend gaat maken 'als de tijd rijp is'. Waarom niet nu? Standaard uitspraak binnen het Turkse voetbal, 'konusursam yer yerinden oynar', 'zamani gelince konusucam'. E konusun aq ozaman.+: 5562
-: 0
R: 8784
Level 5
+1

Dit doen ze al maanden, steeds sneertjes uitdelen en dan heel zachtjes zeggen, we kunnen veel praten maar doen het niet. Twee redenen dat ze het niet doen is, omdat zij de club zijn die kampioen word gemaakt en ze simpelweg niets hebben om te zeggen door reden nummer 1.


+: 11398
-: 0
R: 11586
Level 5

Meeste bekers, meeste kampioenschappe n, meest succes, meest geholpen club van Turkije en dan praat deze man dat ze Basak kampioen willen maken. Echt zo'n zielige club. AGLAMA GSLI :D

SAMPIYON BASAK, KUDURUN!!!!!!!!


+: 28
-: 0
R: 179
Level 3
+1

Waar heeft die gek last van amk Fenerbahçe heeft met tien man gespeeld komt hij zeuren. Hij denkt dat ze de kampioen schap cadeau gaat krijgen geçti o günler jullie hebben meer dan 60 minuten 1 man meer gespeeld als ik de blessuretijd bij tel

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen