"Wij hadden eigenlijk heel gemakkelijk kunnen winnen, maar ...."


fatihterim1
Fatih Terim, de trainer van Galatasaray heeft na de derby tegen Fenerbahçe de onderstaande uitspraken gedaan.
"Het was een wedstrijd die wij moeten winnen. Toen wij 11-11 speelden, hebben wij bijna geen kans weggeven. In de tweede helft, toen ze met 10 man speelden, hadden wij alle controle in eigen hand, wij moesten meer kansen creëren. Wij hadden eigenlijk heel gemakkelijk kunnen winnen, maar we hebben gelijkgespeeld."
 
Fatih Terim was ook boos op de scheidsrechters: "Als jullie bang zijn, moeten jullie dit werk niet doen. Als er een overtreding is, moet je fluiten, als je een overtreding hebt gezien, dan moet je de scheidsrechter attenderen."
 
Fatih Terim irriteerde zich ook op de uitspraken over traditie: "Ik ben niet iemand die zich druk maakt om uitspraken zoals, de traditie gaat verder, ze hebben weer niet gewonnen, Galatasaray heeft hier dingen meegemaakt die men nooit kan vergeten, ik ben een persoon die zich daarop richt."
Artikel delen met vrienden:


Reacties (27) 


+: 2665
-: 0
R: 10265
Level 5
+8

Terim ve abdurrahim albayrak agliyorlar zoals altijd bij elke wedstrijd die ze verliezen! Onze Turken missen gewoon een beetje zelfreflectie.


+: 2502
-: 10
R: 7660
Level 5
+1

Goed gezegd renktas

Basaksehir I sampiyon yapacaklarmis dit dat

Daarom hebben ze Basak zuivere goal afgekeurd in Kadikoy toen VAR het niet deed

Daarom hebben ze Muslera karatetrap tegen Antalya na 5 min geen rood gegeven

Daarom spaarden ze Luyindama meerdere malen
Daarom naaide Umit Ozturk Trabzon op meerdere momenten en gaf Diagne geen zuivere 2e geel, en geen pingel tegen Marcao die op de voet van Ekuban ging staan. En dit zijn nog de dingen die ik uit mn hoofd noem.

Gs is de laatste club in Tr die moet praten over scheidsrechters

Je speelt 60 min tegen 10 min en hebt geen schot binnn de palen man+: 169
-: 0
R: 756
Level 4
+2

eigenlijk kon ik makkelijk president worden maar ik had geen zin


+: 18286
-: 0
R: 20919
Level 6
+2

Het is echt tijd voor vers bloed bij GS. Tot waar wil je doorgaan met Terim?

Okan Buruk of Bülent Korkmaz lijken mij twee goede kandidaten om Fatih op te volgen.


+: 169
-: 0
R: 756
Level 4

gs moet echt een duitser uitproberen of breng gewoon frank de boer ofzo.


+: 169
-: 0
R: 756
Level 4

grote namen waarvoor jeugd respect voor heeft.+: 18286
-: 0
R: 20919
Level 6

Een Duitser kan, maar dan een hele goeie. Frank de Boer zal net als Cocu falen in TR.


+: 9347
-: 0
R: 14278
Level 6

Bulent Korkmaz is geen geschikte trainer voor een topclub, Okan Buruk laat die potentie wel zien. Hij laat zijn ploeg goed voetballen, in tegenstelling tot Bulent die alleen maar zit te verdedigen.


+: 286
-: 0
R: 839
Level 4
+1

FB kent slechtste seizoen ooit en dan niet kunnen winnen van een ploeg die met 10 man achter staat. Volgens mij zegt dat genoeg over de tactische kwaliteiten van Terim. Christoffer Daum lijkt me een super kandidaat als vervanger van Terim, die kerel blaft tegen iedereen en kan heel goed de turkse volkslied zingen.


+: 3
-: 0
R: 3
Nieuw
+3

"Sonucta hakemlerde insan, hata yapa bilirler boyle bakmak lazim" derken iyidi simdi kendi basina geldiginde agla+: 18286
-: 0
R: 20919
Level 6
+1

HAHAHAHAHAHA ulan Sinan bide taraftarlara Süriyeliler demiş ya akskxjsosjnk


+: 3985
-: 0
R: 8500
Level 5
+1

Terim yakinda gazetecilere saldirirsa şaşirmayin. He likes to have it his way...


+: 4897
-: 0
R: 9314
Level 5
+1

Jaaa daar komt Messi10 weer aan. Jochie ga samen met opa Terim en Albayrak op een bankje zitten en ga lekker lopen janken. Altijd als GS niet kan winnen, dan krijgt de scheids de schuld. Maar ik moet je toegeven. FB had 8 rode kaarten moeten hebben. :facpal:


+: 5212
-: 0
R: 4328
Level 5
+1

Kijk het klopt, de scheids heeft ons weer goed genaaid. Maar ik durf persoonlijk m'n mond daarover niet te openen. Kijk naar het voetbal dat een zogenaamde kampioensteam speelt tegen een paar degradanten met 10 man.

De scheidsrechter verandert nog, maar we zitten vast aan dit team. Je gaat het zien, we gaan Basaksehir bijna weer inhalen maar dan verliezen we de laatste week tegen Sivas ofzo. Want dit zijn duidelijk LOSERS.


+: 2502
-: 10
R: 7660
Level 5

Ik zei het al toen Palabiyik deze wedstrijd kreeg.. Fener soldaat

Maar Gs is de laatste club die moet gaan klagen over de dat een club kampioen gemaakt moet worden+: 18286
-: 0
R: 20919
Level 6
+1

Galatasaraylila r klagen over deze scheids en wedstrijd. Ik verwijs ze allemaal naar de wedstrijd tegen TS.


+: 487
-: 90
R: 980
Level 4
+1
H09

Hoe kan deze clown nog klagen over de scheidsrechter? Je kan niet eens tegen 10 man een 2de goal scoren.

schandalig


+: 9347
-: 0
R: 14278
Level 6
+2

11 tegen 11 heb je geen kansen weggegeven (op die afstandschot van Valbuena na), dat klopt, maar je hebt zelf ook niks gecreeerd. Of heb ik wat gemist? 11 tegen 10 was het ook niet veel soeps, en de wissels van Terim sloegen ook nergens op. Belhanda eruit was een goede keuze, maar Ndiaye voor Sinan? Feghouli voor Mitroglou? Een extra spits erin betekent niet dat je meer kansen gaat creeren. Als je Diagne en Mitroglou voorin hebt, moet je de bal de zestien in pompen, maar dat deden ze ook niet.

Dat hij weer over de scheidsrechter begint, daar zijn we aan gewend. GS is inderdaad benadeeld, maar Belhanda had er in de eerste helft al uitgemoeten na die overtreding op Serdar Aziz, wat een tweede gele kaart had moeten betekenen. Dat was nog heel vroeg in de wedstrijd. En met zijn laatste uitspraak laat die zich weer kennen. Dat zijn dingen die de supporters onderling tegen elkaar roepen, een trainer hoort zich niet zo kinderachtig te gedragen.


+: 5212
-: 0
R: 4328
Level 5
+1

Belhanda eruit was juist de fout van de wedstrijd. Akbaba is absoluut geen directe vervanger. Het is praktisch gezien gewoon een extra spits. Zonder Belhanda winnen we nauwelijks, hij krijgt die bal gewoon lekker snel voor de voeten van een aanvaller.

Als Terim zo bang is voor gele kaarten, waarom liet hij Marcao dan onnodig voetballen vorige week in een gewonnen wedstrijd? Zo moeilijk is het niet voor Belhanda om zich te gedragen. Als die wat flikt weten we tenminste dat hij ook direct in de zomer kan vertrekken.

Fernando moest eruit. Verdedigend hoefden we toch vrij weinig te doen, vooral tegen 10 man. Fernando zat alleen naar links en rechts te passen.+: 9347
-: 0
R: 14278
Level 6

Belhanda zou 1000% een rode kaart krijgen als hij erin bleef, zo moeilijk is het wel voor hem om zich te gedragen. En Fener zou op hem spelen, dat was duidelijk. Liever voorkomen dan genezen, Terim heeft de juiste keuze gemaakt.


+: 5117
-: 0
R: 6212
Level 5
+1

twitter.com/.../...
Kijk die van Linnes haahahahaha en daar wordt er geen rood getrokken.


+: 2502
-: 10
R: 7660
Level 5

Belhanda terechte wissel? Als je je weer niet kan beheersen, zelfs niet in deze wedstrijd dan hoor je geen profvoetbal te spelen. Als een coach je hierom gaat wisselen in de rust van een cruciale wedstrijd is het einde zoek..


+: 9347
-: 0
R: 14278
Level 6

Waarom zou je dat risico nemen? Je kon ervan uitgaan dat Belhanda bij de eerstvolgende overtreding een kaart zou krijgen, als goedmakertje van Palabiyik. Dit is de Turkse competitie, we weten allemaal hoe het er aan toe gaat.


+: 487
-: 90
R: 980
Level 4
H09

Selcuk moest erin komen, samen met Nagatomo op de linkerflank.

Diagne en mitro in de 16 en ballen pompen, zo kon je winnen.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen