Fernando Muslera: "Wij hebben het niet meer in eigen hand"


muslerauzgun
Fernando Muslera, de sterspeler van Galatasaray heeft na de derby tegen Fenerbahçe de onderstaande uitspraken gedaan.
"Drie punten was heel belangrijk, vooral in de race om het kampioenschap. Wij hebben de hele wedstrijd goed gespeeld. Wij hebben kansen gekregen, maar we konden het niet afmaken. Fenerbahçe heeft het doelpunt met 1 kans gemaakt. Ik heb tot 2021 een doorlopend contract bij Galatasaray. Ik wil nog meer kampioenschappen meemaken. Ik wil niet dat mijn contract afloopt voordat ik kampioen kan worden. Wij hebben het niet meer in eigen hand. Wij moeten wachten dat onze tegenstander punten gaan verliezen. Fenerbahçe heeft geen doel meer, maar ze hebben 2 punten van ons gepakt."
Artikel delen met vrienden:


Reacties (5) 


+: 168
-: 0
R: 862
Level 4
+2

Dua et 3 puan almadık alper kopuk atsaydı


+: 5318
-: 0
R: 6460
Level 5
+1

Dua et dat jullie een goal kregen.+: 5562
-: 0
R: 8784
Level 5

+: 168
-: 0
R: 862
Level 4
+1

10 kişiyi yenemezseniz ben napim


+: 2679
-: 0
R: 10298
Level 5

Man man wat een keeper! Echt een man met klasse en hart. Ik ben trots dat er zulke buitenlanders zoals hem in onze competitie spelen.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen