Turkse schildpad Tuki voorspelt winst Galatasaray


atookse
Als we de 99-jarige Schildpad Tuki moeten geloven dan wint Galatasaray vanavond van Fenerbahce. De Schildpad wees Galatasaray aan als winnaar van de derby van zondag in Istanbul.

Tuki kreeg zoals gebruikelijk twee ballen voorgehouden. Dit keer koos de schildpad voor bal met Galatasaray kleuren. Dat voorspelt weinig goeds voor Fenerbahce.
 
De verzorgers van Tuki claimen dat de schildpad afgelopen vijf jaar de resultaten goed voorspelde van de derby’s tussen Fenerbahce en Galatasaray.
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (5) 


+: 123
-: 10
R: 477
Level 3

Dieren zijn kleurenblind hoor? , de schildpad koos toevallig de bal, dieren zijn kleurenblind hun wereld is alles grijs.bijvoorbe eld wat wij alles in kleuren zien,zien zij alles in het grijs.en die schildpad koos per ongeluk de rode maar hij ziet als grijs.en dus per ongeluk als rode aangewezen.


+: 18425
-: 0
R: 21143
Level 6
+2

Je hebt ongeveer 5/6x hetzelfde gezegd in 1 reactie.+: 33
-: 0
R: 126
Level 3

Monk, dieren zijn niet kleurenblind. Dat denken vele mensen bij honden bijv. Maar ze zien slechts minder kleuren of bepaalde tinten alleen.


+: 2417
-: 0
R: 2653
Level 5

Het is een f*ckin schildpad... het is geen god rustig aan :P


+: 78
-: 0
R: 473
Level 3

tuki; adamlar 10 kisi yenemiyorsa ben napayim amk AFANJFAFKAGJSGA SJGJGOGJAJGI;AG AGRDNSTJTSHAEGD FS

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen