Sneijder: "Wij zeiden destijds ook dat wij van Fenerbahçe zouden winnen"


sneijder
Wesley Sneijder, de ex-speler van Galatasaray heeft voor de derby tussen Fenerbahçe en Galatasaray de onderstaande uitspraken gedaan.
"De derby's tussen Galatasaray - Fenerbahçe en Fenerbahçe - Galatasaray zijn tot nu toe een van de beste derby's die ik heb gespeeld. Atmosfeer en passie is echt geweldig. Galatasaray kan al in Kadiköy ongeveer 20 jaar niet winnen van Fenerbahçe. Iedereen verwacht na jaren van Galatasaray dat ze gaan winnen van Fenerbahçe. Toen ik destijds bij Galatasaray speelde, heb ik ook niet kunnen winnen in Kadiköy. Ik weet eigenlijk niet waarom wij niet hebben kunnen winnen. Het is echt raar. Wij zeiden toen met z'n allen dat wij dit keer echt zouden winnen, maar toen wij op het veld kwamen, gebeurde er echt rare dingen. Ik voelde mij dan slecht en krachteloos."
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen