Sneijder: "Wij zeiden destijds ook dat wij van Fenerbahçe zouden winnen"


sneijder
Wesley Sneijder, de ex-speler van Galatasaray heeft voor de derby tussen Fenerbahçe en Galatasaray de onderstaande uitspraken gedaan.
"De derby's tussen Galatasaray - Fenerbahçe en Fenerbahçe - Galatasaray zijn tot nu toe een van de beste derby's die ik heb gespeeld. Atmosfeer en passie is echt geweldig. Galatasaray kan al in Kadiköy ongeveer 20 jaar niet winnen van Fenerbahçe. Iedereen verwacht na jaren van Galatasaray dat ze gaan winnen van Fenerbahçe. Toen ik destijds bij Galatasaray speelde, heb ik ook niet kunnen winnen in Kadiköy. Ik weet eigenlijk niet waarom wij niet hebben kunnen winnen. Het is echt raar. Wij zeiden toen met z'n allen dat wij dit keer echt zouden winnen, maar toen wij op het veld kwamen, gebeurde er echt rare dingen. Ik voelde mij dan slecht en krachteloos."
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 3985
-: 0
R: 8500
Level 5
+1

Buyu var len mq :D

Dat is gewoon psychologisch. Een echte nuchtere Duitser pakt daar zo de overwinning. Kadikoyun eseri mi kaldi nadat Aziz de fans had weggejaagd? Nu zijn de fans terug maar is de ploeg belabberd. Als je daar speelt wetend dat je niet gaat winnen win je ook niks.

Ik kan GS spelers geen ongelijk geven, de misser van Baros in 2012, van Burak in 2015 en van Maicon in 2018 is best deprimerend. Word je niet gemotiveerder op. Muslera, Selcuk en Terim zijn de enige nog die deze 3 keren hebben meegemaakt en niet zijn vergeten.


+: 1079
-: 10
R: 2029
Level 5

Als je dat van Maicon al een misser noemt... Kon hij weinig aan doen, dat was gewoon een vrije trap, heerlijk op de paal gekruld. Je kan hem niks verwijten...

Maar die aq Tolga met zijn chocoladebeen daar, Podolski olsaydi keske ah be ah be...

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen