'5 miljoen premie, dus 80.000 euro voor spelers Galatasaray bij winst tegen Fenerbahçe'


ajja
Het bestuur van Galatasaray kwam vandaag met een aangename verrassing voor de spelers. De club heeft namelijk de salarissen uitgekeerd aan de spelers.

Het zou gaan om de winstpremies en salarissen die de voetballers nog tegoed hadden. Naast deze enorme boost om het moreel van de spelers op te krikken, heeft het bestuur ook nog eens een mega premie in het vooruitzicht gesteld als er na 20 jaar wordt gewonnen van aartsrivaal Fenerbahçe in speelweek 28. 
 
De spelers van Galatasaray kunnen rekenen op een premie van 5 miljoen TL (ruim 880.000 euro) in totaal.
 
Spelers in de basis ontvangen gemiddeld 80.000 euro bij winst tegen Fenerbahce.
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+: 3184
-: 10
R: 8761
Level 5

Je kan ook een 2 mil per speler geven maar Gs wint deze toch niet en geld wat er niet is kun je ook niet uitbetalen


+: 41
-: 0
R: 231
Level 3
T32

Alsof ze niet genoeg geld verdienen. Yok bu sene yok bu sene. Bi kazaninda hebben we dat ook weer gehad. Dit is gs zijn kans.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen