Akbaba ziet kansen in Kadıköy: "We gaan erheen om te winnen"


akbeb
Galatasaray moet zondag winnen van Fenerbahce om kans te blijven maken op de landstitel. 
 
“Anders wordt het lastig”, beseft Galatasaray middenvelder Emre Akbab. De achterstand op Medipol Basaksehir is momenteel zes punten, Basak moet winnen. Emre Akbaba heeft alle vertrouwen in een goed resultaat, zo tekent Sporx op.
 
“Ik hoop dat we doorgaan met de serie die we te pakken hebben. Het zal een moeilijke wedstrijd worden tegen Fenerbahce. Ons doel is weer winnen! We gaan naar Kadikoy om te winnen,” aldus Emre Akbaba.
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+: 136
-: 0
R: 542
Level 4
+2

Elk jaar zelfde uitspraken dat we gaan winnen blabla.


+: 3398
-: 0
R: 9207
Level 5
+1

Idd , hou dan tenminste je snavel en ga er heen maar niet van te voren praten terwijl je er al 20 jaar niet wint.. en helemaal niet als je bankzitter bent..+: 5367
-: 0
R: 6598
Level 5

Dit jaar moet je winnen want je hebt geen luxe om gelijk te spelen of te verliezen als je kampioen wilt worden.


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5
+1

Gomis'in parasini bu gavata harcadilar amk.. :facpal:

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen