Rıdvan Dilmen: “Başakşehir wordt 13 april 2019 kampioen”


ridvandilmen1
Rıdvan Dilmen, sportcommentator van NTV heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
“Başakşehir heef dit seizoen grote successen geboekt. Als je naar de eerste vier kijkt, zien we dat iedereen heeft gekregen wat ze hebben verdiend. Başakşehir heeft de laatste 8 van de 10 wedstrijden gewonnen. Ze hebben de overige 2 niet verloren. Ze zijn nog steeds geen kampioen geworden. Waarom? Omdat Galatasaray het niet heeft opgegeven. Als Başakşehir volgende week van Besiktas wint, dan worden ze kampioen. Als ze echt winnen, dan worden ze kampioen. Ook al wint Galatasaray de derby tegen Fenerbahçe, als Başakşehir van Besiktas wint worden ze kampioen. Galatasaray zegt dat ze nog 6 wedstrijden hebben en geen 7. Ze gaan ervan uit dat gaan winnen van Başakşehir. Ze zeggen dat het verschil 3 punten zijn. Galatasaray moet ook van Başakşehir winnen.”
Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

Wat een megool deze vent.. dat ze zo een porem op tv laten.. :facpal:

Basak heb nog genoeg moeilijke wedstrijden voor de boeg..

Als wij thuis winnen is de onderlinge voordeel voor ons..


+: 46
-: 0
R: 106
Level 3
+1

Hoezo hij heeft volkomen gelijk. Besiktas en Fenerbahce zullen alles er aan doen om ons geen kampioen te maken maar Basaksehir. En we staan nog is 6 punten achter en dat is nog terwijl we tegen de koploper en Fenerbahce moeten.+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

Na week 28 zijn er nog 6 wedstrijden te spelen idioot..

Dezelfde Rido riep in 2014 2015 de hele 1e helft dat het tussen bjk en fb zal gaan aan het eind en dat GS diep zou gaan dalen..

Eindstand GS kampioen dus stil maar weer..


+: 3062
-: 10
R: 8525
Level 5

Ridvan moet niet praten, tam eyyamci oldu bu. Met Guntekin Onay kreeg hij nog tegengas maar nu is dit programma niks meer aan..

Dit weekend kan alles beslist worden, maar ook nog gecompliceerder worden. Als Basak na dit weekend 9 pt voorstaat geven ze het niet weg.

Als wij van Basak winnen en Gs verliest van Fener hebben wij zelfs nog een kleine kans op de titel en een grote kans op de 2e plaats..

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen