Martin Linnes tekent een contract voor de komende 3 jaar


alin
Galatasaray en Martin Linnes hebben overeenstemming bereikt over de verlenging van zijn contract dat liep tot en met 30 juni 2019.

De nieuwe verbintenis heeft een looptijd van twee jaar, tot en met 30 juni 2021. In het contract is een optie voor nog één seizoen opgenomen. Dat meldt Sporx. Het bestuur van Galatasaray heeft tot nu toe niets bekendgemaakt omdat de contracten van Selcuk, Mugdat, en Ndiaye ook aflopen. Volgens Sporx heeft Linnes al drie maanden geleden getekend voor Galatasaray.
 
Linnes maakte in 2015/2016 voor 2miljoen euro de overstap van FK Molde naar Istanbul. De Noorse voetballer speelde dit seizoen 24 wedstrijden in het shirt van Galatasaray. In deze wedstrijden wist hij 2 keer het net te vinden.
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 1195
-: 10
R: 2241
Level 5

Donk en Linnes, die in het flopseizoen met Denizli zijn gehaald en werden bestempeld als flops, zijn nu uitgegroeid tot onze twee grootste jokers. Helal olsun.


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

Er is nog helemaal niks getekend..

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen