Didier Drogba: "Ik wil wel gratis spelen voor Galatasaray"


drogba
Didier Drogba heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan over Galatasaray.
"Ik vind het geweldig dat ik nu hier ben. Het is alweer 5 jaar geleden dat ik hier voor het laatst was. Ik ben echt gelukkig dat ik hier nu ben. Ik heb het echt gemist. Ik hoop dat Galatasaray gaat winnen van Fenerbahçe. Als je kijkt hoeveel sterren Galatasaray heeft en welke spelers hier spelen, heeft het totaal geen zin om naar het verleden te kijken en dat ze al 20 jaar niet kunnen van Fenerbahçe. Belangrijkste is dat Galatasaray kampioen wordt. Ik heb met Fatih Terim over de toekomst gesproken. Ik heb tegen hem gezegd dat hij met mij een contract kan maken en dat ik gratis kan spelen."
 
Didier Drogba kwam in 2013-2014 voor 1,5 jaar uit voor Galatasaray.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (5) 


+: 5674
-: 0
R: 8932
Level 5
+1

Ja laten we de onderlinge rivaliteit maar uit het raam gooien, omdat Galatasaray meer kampioenschappe n heeft. Ne bok anladik simdi rivaliteitdan?


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

Voor grote clubs (GS) draait de rivaliteit om de aantal kampioenschappe n en bekers..

Voor de niet zo grote clubs (fb) draait de rivaliteit om de onderlinge resultaten..

Je kan het een beetje met Ajax - feyenoord vergelijken hihihi+: 153
-: 0
R: 404
Level 3

Gelsin, zal sws beter dan slimani spelen.


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

Deze man hoeft alleen maar op t veld te staan dat is al genoeg.. Hij heb zo ontzettend veel talent dat ie zelfs op zn 45e nog goals zou kunnen maken op t hoogste niveau..


+: 195
-: 0
R: 927
Level 4

Drogba komt om geld te verdienen van gs. Çok sevdiği içinmi geldi sanki, işi var ondan.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen