Galatasaray spelers weten het zeker: "Wij gaan winnen van Fenerbahçe"


akbabatr
Galatasaray speelt binnenkort een derby in Kadiköy tegen Fenerbahçe.
Om kampioen te worden moet Galatasaray winnen van Fenerbahçe. Dat zal een lastig karwei worden, want de Turkse topclub kan al jaren in Kadiköy niet winnen van Fenerbahçe. Hier denken de spelers van Galatasaray heel anders over.
 
Emre Akbaba:
"Galatasaray speelt elke wedstrijd om te winnen. Wij gaan naar Kadiköy om te winnen."
 
Fernando:
"Het was voor de derby tegen Fenerbahçe een belangrijke zege. Wij kunnen een puntenverlies niet permitteren. Wij hebben gewonnen en nu moeten wij van Fenerbahçe winnen. Wij gaan deze week hard werken en naar Kadiköy gaan om te winnen."
 
Galatasaray speelt op 14 april in Kadiköy tegen aartsrivaal Fenerbahçe.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (7) 


+: 3985
-: 0
R: 8500
Level 5

Je gaat ook niet om een puntje te winnen. Dat is zeer triest. Persoonlijk denk ik dat Galatasaray een psychisch probleem heeft in Kadikoy na 17 maar 2012. Baros miste een kans wat normalitair onmogelijk is om te missen. Sindsdien geloven ze er niet meer in. De misser van Maicon vorige jaar heeft het opnieuw bevestigd. Tja...

Een makkelijke kans kan je niet meer vinden. Trabzonspor won ook van Fener (al dan wel thuis) na 8 jaar tijd. Maar ze hebben de getrokken lijn gestopt. Als Terim voor een punt speelt is zelfs een punt lastig.


+: 147
-: 0
R: 414
Level 3

Güzel bir atasözü :yegen:+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

Onze hele verdediging ligt eruit amk.. wist het vorige week nog zeker dat we zouden winnen nu ben ik aan het twijfelen..


+: 74
-: 0
R: 363
Level 3

Jullie gaan nah winnen .we gaan jullie alle hoeken van het veld laten zien.


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

hahah jullie gaan soieso niet winnen vriend.


+: 0
-: 0
R: 5
Nieuw

Enige ambitie van Fener supporters is om te winnen van Galatasaray. Zorg maar eerst dat je clubje in de top 5 komt en praat dan verder. Alle teams in de Super Lig laat Fener al een heel seizoen alle hoeken zien.+: 132
-: 0
R: 703
Level 4

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen