'Galatasaray wil ver gaan voor Djibril Sow'


assow
Young Boys betaalde vorige zomer een kleine twee miljoen euro aan Borussia Mönchengladbach om Djibril Sow te contracteren. 

De Zwitser met Senegalese roots maakte vervolgens een stormachtige ontwikkeling door. De 22-jarige sterke middenvelder ontpopte zich tot basiskracht en werd met Young Boys voor het eerst sinds 1986 weer kampioen. Door zijn uitstekende spel maakte hij onlangs zijn debuut voor de nationale ploeg van Zwitserland.
 
Galatasaray volgt de verrichtingen van Sow al maanden en is bereidt om zes miljoen euro over te maken aan Young Boys. De Zwitserse club eist echter negen miljoen euro voor de middenvelder. Meer info volgt…
Artikel delen met vrienden:


Reacties (5) 


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

Denk dat t uiteindelijk 13/14m word maar dan heb je wel wat..

Als we hem halen dan hebben we veel clubs in Eu afgetroefd hij is gewild..


+: 3216
-: 0
R: 5116
Level 5

Niet haalbaar voor gala, deze jongen kost boven de 10 miljoen euro en er zitten meer clubs achter hem aan. Gala zit nog vast aan FFP regels, ze moeten winst maken op transfers.

Onyekuru gaat weg
Ndiaye gaat weg
Donk gaat weg
Xelcuk gaat weg
Mitroglou gaat weg
Luyindama verplicht kopen
Kaya gaat weg

Wie gaan jullie verkopen?
Jullie halen niks voor niks onze geblesseerde bankspeler Tore, dankjewel dat jullie ons verlossen van zijn salaris. Kan die mooi jullie bloed zuigen nu hihi.+: 5141
-: 0
R: 4268
Level 5
+1

Donk is automatisch verlengd. Mitroglou heeft nog een contract bij ons tot 2020. Selcuk verwacht ik ook een contract voor.

We dachten eerst aan Belhanda/Feghou li maar die spelen al een tijdje goed. Denk sowieso Fernando en Ömer. Misschien ook Mariano en Ahmet. Maar waarschijnlijk zal ook Belhanda ofzo weg moeten.


+: 487
-: 90
R: 980
Level 4
+1
H09

Dat die spelers weggaan, is beter dan slechter lmfao? ben je een megool ofzo, geen een speler in die lijst is een verbetering.

Feghouli
Belhanda
Muslera

Kunnen budget vrijmaken voor transfers, ik zou me meer zorgen maken over je eigen club, die extra tijd nodig heeft om schuldenvrij brief te laten sturen naar de Uefa.


+: 3216
-: 0
R: 5116
Level 5

Onyekuru is gehuurd dus gaat gratis weg.
Mitroglou is gehuurd dus gaat gratis weg.
Ndiaye is gehuurd dua gaat gratis weg.
Luyindama is nu gehuurd en moet nog gekocht worden.
Ga ga lopen met je budget vrijmaken ataputcu.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen