'Galatasaray wil ver gaan voor Djibril Sow'


assow
Young Boys betaalde vorige zomer een kleine twee miljoen euro aan Borussia Mönchengladbach om Djibril Sow te contracteren. 

De Zwitser met Senegalese roots maakte vervolgens een stormachtige ontwikkeling door. De 22-jarige sterke middenvelder ontpopte zich tot basiskracht en werd met Young Boys voor het eerst sinds 1986 weer kampioen. Door zijn uitstekende spel maakte hij onlangs zijn debuut voor de nationale ploeg van Zwitserland.
 
Galatasaray volgt de verrichtingen van Sow al maanden en is bereidt om zes miljoen euro over te maken aan Young Boys. De Zwitserse club eist echter negen miljoen euro voor de middenvelder. Meer info volgt…
Artikel delen met vrienden:


Reacties (3) 


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

Denk dat t uiteindelijk 13/14m word maar dan heb je wel wat..

Als we hem halen dan hebben we veel clubs in Eu afgetroefd hij is gewild..


+: 3253
-: 0
R: 5178
Level 5

Niet haalbaar voor gala, deze jongen kost boven de 10 miljoen euro en er zitten meer clubs achter hem aan. Gala zit nog vast aan FFP regels, ze moeten winst maken op transfers.

Onyekuru gaat weg
Ndiaye gaat weg
Donk gaat weg
Xelcuk gaat weg
Mitroglou gaat weg
Luyindama verplicht kopen
Kaya gaat weg

Wie gaan jullie verkopen?
Jullie halen niks voor niks onze geblesseerde bankspeler Tore, dankjewel dat jullie ons verlossen van zijn salaris. Kan die mooi jullie bloed zuigen nu hihi.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen