Kayserispor wil 8 miljoen euro voor de Nederlandse Turk Deniz Türüç


denizturuc
Galatasaray wil het middenveld sterker maken met de 26-jarige Nederlandse Turk Deniz Türüç.
Althans, dat meldt Posta. De Turkse middenvelder van Kayserispor staat voor 8 miljoen euro te koop en heeft geen groen licht hebben gegeven voor een spelersruil met Galatasaray. De gesprekken tussen beide partijen zijn gaande. Galatasaray wil echter niet meer dan 3 miljoen euro geven voor de in Enschede geboren voetballer. 
 
Als er een akkoord wordt bereikt, zal de 26-jarige Deniz Türüç die in 236 wedstrijden 36 goals en 33 assists heeft gescoord naar Galatasaray vertrekken.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (7) 


+: 152
-: 0
R: 396
Level 3

Hij speelde echt sterk bij milli takim.


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

8m is wel heel veel vergeet onze goedheid niet toen jullie onze Umut van ons kregen..

Maar zelfs hem gaan we niet kunnen halen met deze clown bestuur.. Jullie gaan zien Albayrak 100 bin euro az odeyecegim diye bu oyuncuya da elinden kaciracak hahahah..

Het zijn een stel clowns jongens ama da s!ktiler GSyi 1 senedir niet normaal gewoon..+: 120
-: 10
R: 470
Level 3

Kayseri verir voor 3 miljoen satellietclubje van gs.


+: 1178
-: 10
R: 2210
Level 5

Amrabat 8,5 miljoen


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Yabanci siniri olmasaydi Amrabat'a o parayi vermezdik len mq.


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6
+1

Ik denk dat hij voor uiteindelijk 4-4.5 miljoen zal vertrekken, misschien zelfs naar het buitenland. Ik vind het verrassend dat hij nog steeds bij Kayseri speelt, hij is al een tijdje klaar voor een stap hogerop.+: 34
-: 0
R: 69
Level 2

Misschien heeft hij het idee dat ie eerst moet laten zien dat hij een vaste, dragende kracht is voor zijn team. Dan is de kans ook klein dat andere teams hem alleen halen om bankspeler te worden en zijn potentie te verpesten. Dat zou ik in ieder geval doen als ik hem zou zijn :peace:

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen